Päivän löytö: Saisiko olla 780-hevosvoimaa ja 6-pykäläinen manuaalivaihteisto, vuodelta 2015?

Tällä kertaa huomiomme kohteena on auto, joka näyttää päällisin puolin ripeältä urheiluautolta, mutta todellisuus saattaa olla ulkonäköäänkin hurjempi.

Kyseinen autoyksilö on Ford Motor Companyn tuote, mallimerkinnältään Mustang. Tämä yksilö ei ole heikkohermoisille.

Kuva: HJ-Autotalot.

5-litraisella V8-moottorilla, ja Whipplen ahtimella varustettu, takavetoinen, ja manuaalilaatikkoinen paholainen sisältää häkellyttävästä voimalinjastaan huolimatta vähintäänkin normaalin määrän nykyaikaisia varusteita, lisättynä muutamalla extralla, joita ei niinsanotuista markettiautoista löydy.

Katso tästä muut Päivän löydöt.

Kokonaisuus on varmasti tavallisen työmatkalaisen mielestä samaan aikaan jännittävä, pelottava, sekä hämmentävä.

Mailimittari näyttää hieman alle 12 tuhannen mailin lukemaa, joka kilometreiksi muunnettuna pyöristyy noin 20 000:n kilometriin.

Kuva: HJ-Autotalot.

Tehoreserviä Mustangissa on sen verran paljon, että manuaalitoiminen vaihdelaatikko on oikeastaan turvallisuusvaruste; automaattivaihteisena Mustang laukkaisi täydellä kaasulla kokemattoman ohjastajan käsissä verran kiihkeästi, että on olemassa aito riski siitä, että kuljettaja muuttuisi kesken matkanteon matkustajaksi.

Kuva: HJ-Autotalot.

Vaikka auto on Ford Mustangiksi mallisarjan iän huomioon ottaen tuore, on muotoilussa onnistuttu säilyttämään alkuperäistä muotokieltä. Raati arvostaa.

Kuva: HJ-Autotalot.

Peruutuskameran näyttö kehottaa vapaasti suomennettuna huomioimaan ympäristön turvallisuussyistä, eikä ihme. Kehotus on syytä noteerata riippumatta siitä, mikä vaihde on kytkettynä päälle.

 

Kuva: HJ-Autotalot.

Tämä autoyksilö on ensimmäinen Päivän Löytö -artikkelisarjan auto, jota emme voi ikävä kyllä suositella ihan jokaiselle.

Kiinnostuneille, ja omista ajotaidoistaan jyvällä oleville kuljettajille suosittelemme piipahdusta Tuusulassa, Hj- Autotalot Oy:n tiloissa.

Lisää varustetietoja, kuvia, sekä hintatiedot löydät seuraavasta linkistä:
https://www.hj-autotalo.com/ilmoitus/12811266/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. Haha ottaisinko 7 vuotta vanhan bensakrematorion vai uuden selvästi tehokkaamman sähköauton? PRKL ku vaikea valinta :’DDDDDDDDD

  2. Ero on siinä, että voorttiin tarvittavat metallit on kaivettu maasta jo ajat sitten.
    Radio-ohjattavan kiukaankorvikkeen jalometallit makaa vielä neitseellisessä maaperässä jossai eteläamerikassa.
    Luulisi ettei tuota seuraavakaan kuski käytä montaa päivää vuodesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here