Kauko Säätäjä: Vihdoinkin ratkaisu tiellä liikkumisen ongelmiin!

Yhteydenpito muihin lajitovereihin on kuulunut ihmisten elämään. Erilaiset maailmanmullistukset ovat kontakteja aina estäneet. Tuorein esimerkki, koronan aiheuttamat kontaktien rajoitukset.

Nyt kun näistä ollaan pääsemässä eroon, tulee eteen teiden rappeutumisen ongelma. Rikki menneet pinnat koettelevat autojen kestävyyttä ja laitteiden tekniikkaa. Huolellinenkaan varominen ei auta.

Väistelemisestä huolimatta auton pyörä osuu kuitenkin syvään tienpinnan kuoppaan. Pienempinä seurauksina rengasrikko, pahimpina ajoa estävät vannevauriot tai akselistoihin kohdistuneet iskut.

Onneksi ihmiskunta on kekseliäs. Nyt tähänkin ongelmaan on tarjolla Volvon oheinen ratkaisu.

Tämä innovaatio tarjoaa monipuoliset edut: ohjaamon sijainti normaalia ylempänä helpottaa havainnointia ja näkyvyys on erinomainen joka suuntaan, kauhan avulla se pystyy nostamaan itsensä kuopasta.

Ylivoimainen on telaketjuveto, jonka avulla se pystyy ylittämään tienpinnan epätasaisuudet hienosti.

Ylimääräisenä etuna on liikenneturvallisuus. Tällä vekottimella ajonopeudet saadaan hallintaan ja näin estetään holtiton kurvailu ajoteillä. Laitteen kyljessä oleva teksti, ”electric” kertoo sen sähkökäyttöisenä vastaavan nykyisiä ja tulevia päästönormien vaatimuksia.

Koska kyseessä on prototyyppi, jäämme jännittyneenä odottamaan sarjatuotannon alkamista. Menekki tulee olemaan taattu!

Mielenkiinnolla odottaen
Kauko Säätäjä

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän