Päivän löytö: 20-tuumaisilla vanteilla varustettu suomalaisuutuus ei välitä routakuopista!

Tämänkertaisen päivän löytömme voimme ylpeästi todeta olevan suurimmaksi osaksi kotimaista valmistetta. Kyseessä on Sisun Defence- osaston luomus, eli GTP panssariajoneuvo.

Erikoista GTP:ssä on normaaliin henkilöautoon verrattuna lähes kaiken lisäksi se, että kulkine on tavallisen yksityishenkilön ostettavissa, jos patjan alle on kertynyt riittävästi ylimääräisiä pelimerkkejä.

Kuva: Arcomi.

Tehoa upeasta kulkineesta löytyy yli 300 hevosvoimaa, ja iskutilavuutta muutamaa perheautoa vastaava määrä, eli 7,2 litraa.
Moottori on Mercedeksen Detroit Diesel- tytäryhtiön pomminvarma luomus.

Moottori sopii hyvin kokonaisuuteen, sillä ajoneuvo on suunniteltu kestämään pienet reitiltä eksymiset, sekä muun muassa miinaan ajamisen. Routakuopat ja rotvallit ovat Sisulla ajaessa menneitä murheita.

Katso tästä muita Päivän löytö -juttuja.

360-asteinen ”peruutuskamera” pitää huolen, että et epähuomiossa tule kolhineeksi paikallisen marketin pihalla puolituttusi Skodaa. Ainakaan tosi pahasti. Onneksi Sisu on panssaroitu, joten Skodakuskin reaktioita ei tarvitse välttämättä jännittää, vaikka pieni ”sivuosuma” parkkipaikalla sattuisikin kohdalle.

Kuva: Arcomi.

Sisu GTP voisi sopia hieman äveriäämmän perheen kauppakassiksi, jolloin ostokset mahtuvat näppärästi kyytiin (kantavuus hieman yli 4600 kiloa). Toisaalta Sisu voisi olla tosi söpö vaaleanpunaisella ulkovärillä. Perheen turvallisuudesta ei tarvitsisi olla huolesta soikeana, vaikka perheen kakkoskuski sattuisikin olemaan Suomen surkein. Sisua on helppo suositella myös hyvälle ystävälle.

Katso tästä muita juttuja Sisu GTP -mallista.

Tämänkertaista päivän löytöä myy Jyväskylän Vaajakoskella Oy Arcomi Ab

Lisää kuvia, sekä tietoja löydät alla olevasta linkistä.
https://www.nettiauto.com/sisu/gtp/12971733

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE // 

Kuva: Arcomi.
Kuva: Arcomi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän