Päivän löytö: Näkyyköhän tämä BMW tutkassa, ja onko kyseessä hybridiuhka – vai mahdollisuus?

Artikkelisarjamme tuorein löytö on äärimmäinen malliesimerkki autoharrastuksesta. Tämänkertainen Päivän Löytö voi maastoutua urbaanin kaupunkikeskuksen parkkipaikalle helposti, mutta kun huomaat sen, et välttämättä saa katsettasi irti hetkeen aikaan.

Kuva: STC Carcenter.

Autojen rakentelu on ikävä kyllä aavistuksen verran hiipuvaa autoilun alakulttuuria. Tästä syystä nostamme rakentajalle hattua: Jutun aiheena oleva BMW i8 on mallikappale siitä, miten yksilölliseen, mutta toimivaan kokonaisuuteen rakenteluharrastus voi johtaa, kun visio on selkeä.

Kuva: STC Carcenter.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy ilmeisimpään, eli ajoneuvon olemusta rajusti muuttavaan camo-teippaukseen. Teippaus näyttää olevan taidokkaasti suunniteltu sekä toteutettu, ja ulkonäköön on saatu näin riittävä annos pahaenteisyyttä.

Kuva: STC Carcenter.

Järeä takaspoileri, vai pitäisikö sanoa siipi, tuo ulkonäköön lisäksi race-henkisyyttä, ja omalla tavallaan kulkine alkaa viimeistään tässä vaiheessa muistuttamaan enemmän ilmavoimien kalustoa, kuin vihreää siirtymää ilmentävää maantieliikennettä.

Kuva: STC Carcenter.

Kuin kirsikkana kakun päällä, käytännöllisyyttäkin on paranneltu autoa rakennettaessa. Kattoboksi saattaa näyttää omintakeiselta, mutta sopii auton visuaaliseen, lähes sotilaallisella pieteetillä muotokieltä rikkovaan ilmeeseen mainiosti.

Katso tästä muut Päivän löydöt.

Samalla myös tavaratilan koko on kasvanut todennäköisesti kymmeniä prosentteja. Lisälitrat ovat kriittisiä, mikäli tilaa on alun perin rajoitetusti.

Kuva: STC Carcenter.

Tätä nelivetoista paholaista liikuttaa BMW:n alkuperäinen hybriditekniikka.
Puolitoistalitrainen, kolmisylinterinen ja hybridikäyttöinen voimanpesä tuottaa kaikkineen noin 360 hevosvoimaa. Tämä reservi muuttuu suorituskyvyksi mainiosti; i8 kiihtyy satasen matkavauhtiin noin viidessä sekunnissa.

Kuva: STC Carcenter.

Artikkelin BMW i8:a myy STC Car Center Järvenpäässä. Lisää kuvia, ja lisätietoa löydät oheisesta linkistä: https://www.nettiauto.com/bmw/i8/13088632

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän