Nyt pääsee kertomaan mielipiteensä autoilusta, liikenteestä, päästöistä ja autoilun verotuksesta

Auto- ja liikenneaiheet ja liikenteen päästöt herättävät keskustelua jatkuvasti. Sen takia Autotoday on päättänyt tarjota vapaan foorumin käsittelemään näitä asioita.

Olemme avanneet oman osion nimeltään Suoraan sanottuna, jossa julkaisemme näkemyksiä autoilusta, autojen käyttövoimista, dieselistä, sähköautoilusta, liikenteestä, autoilun verotuksesta, teiden kunnosta jne.

Oman mielipiteensä saa sanoa kuka tahansa, olipa sitten poliitikko, autoalan vaikuttaja vai tavallinen kansalainen.

Kirjoittajien nimet julkaistaan, eli nimimerkkien taakse ei voi piiloutua.

Toimitus pidättää oikeuden tarvittaessa lyhentää ja muokata tekstejä niiden perusviestin kuitenkin säilyttäen.

Toimitus haluaa myös tietää kirjoittajan mahdollisista kytköksistä käsiteltyyn aiheeseen, esimerkiksi onko töissä autoalalla.

Jutun mukana otamme mielellämme kasvokuvan kirjoittajasta, ja toinen aiheeseen liittyvä kuva. Toimitus kuvittaa juttua tarvittaessa myös omilla kuvilla.

Kuvaajan nimi on hyvä mainita ja kuvan julkaisuun tulee olla kuvaajan lupa.

Sivustolle saa toimittaa useampiakin juttuja, mutta niiden julkaisuaikataulun päättää toimitus.

Autotoday ei edellytä teksteille yksinoikeutta, eli julkaisemme myös muualla julkaistuja tekstejä, jos siihen on lupa toiselta medialta.

Toimitus voi myös nostaa Suoraan sanottuna -osiossa julkaistuja näkemyksiä omalle uutispalstalleen ja viitata kirjoittajan tekstiin, sekä kysyä lukijoiden mielipidettä ehdokkaan näkemyksistä.

Julkaistavat tekstit ja kuvat tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen toimitus@autotoday.fi

Clas von Bell
Päätoimittaja

3 KOMMENTIT

  1. HEI, ei kiinnosta sähköautot ollenkaan, lainkaan, hitto. Ostan vain bentciiniautoja, kirjoittakaa niistä paljon, kiitos.

  2. HEI, ei kiinnosta sähköautot ollenkaan, lainkaan, hitto. Ostan vain bentciiniautoja, kirjoittakaa niistä paljon, kiitos.

  3. HEI, ei kiinnosta sähköautot ollenkaan, lainkaan, hitto. Ostan vain bentciiniautoja, kirjoittakaa niistä paljon, kiitos.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän