Mediatiedot

Yhteystiedot

 
Räätälöidyt erikoiskampanjat jokaiseen tarpeeseen, suunnittelusta toteutukseen, sekä raportointiin saakka. Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää.

 

Toimitusehdot

Aineisto linkkeineen toimitetaan sähköpostitse myynnin yhteyshenkilölle. Aineiston toimitusajat ovat peruskampanjoissa kolme arkipäivää ennen kampanjan alkua ja erikoistoteutuksilla viisi arkipäivää ennen kampanjan alkua. Edellä mainitut määräajat ovat voimassa, mikäli aineistoa päivitetään kesken kampanjan. Kuva-aineistot: jpg-, gif-, tai png-muodossa. Laskutus: Ennen kampanjan alkua, ellei muuta sovita. Hintoihin lisätään alv 24%.

Blogiyhteistyö 

Kysy sinulle räätälöityä kokonaisuutta myynnistämme.

Kaupallinen yhteistyö 

Teemme yhdessä sisällöntuottajiemme kanssa kaupallisen artikkelin asiakkaan toimeksiannon mukaisesti. Artikkelin pituus on noin 2.500-3.500 merkkiä ja asiakas saa sen omaan vapaaseen käyttöönsä julkaistavaksi myös esim. omilla sivuillaan. Hinta sisältää median ja sisällön tekemisen kustannukset. Kysy sinulle sopivaa ratkaisua myynnistämme.

Autotoday.TV  

Mainonta erillisellä tarjouksella, kysy myynniltämme lisää.

Kysymysmainos

Autotodayn sivuilla on ajankohtaisia kysymyksiä, joihin lukija voi äänestää. Kysymys ja äänestys voi toimia myös mainoksena. Hyvä kysymys kerää huomiota ja äänestyksiä ja siis klikkejä tavallisia mainoksia paremmin. Kysymys voi myös helposti sisältää jonkin tarpeen tai ongelman, johon mainos sitten antaa vastauksen. Vastaussivulla näytetään mainostajan youtube -video, joka kertoo ratkaisun esitettyyn ongelmaan tai tarpeeseen.

Katso erilaisia malleja linkeistä alla

Kysymysmainos, malli 1

Kysymysmainos, malli 2

Kysymysmainos, malli 3

Kohdistettu kysymysmainos

Kysymysmainos artikkelin sisällä