Škodan uutuudessa pissapojan säiliön korkki muuttuu suppiloksi

Kuva: Skoda.

Škodan suunnittelijat lisäävät Škodalle ominaisten, auton käyttöä helpottavien Simply Clever -ratkaisujen määrää.

Uusin lisäys on lasinpesunestesäiliön korkki, johon on integroitu täyttösuppilo. Tämä korkki on ensimmäisenä käytössä uudessa Scalassa.

Niin tuttua jokaiselle autonkäyttäjälle: lasinpesunestettä lisättäessä osa nesteestä päätyy helposti jonnekin muualle kuin säiliöön ja tippuu moottoritilasta maahan.

Tämän tutun ongelman poistamiseksi uusien Škoda-automallien lasinpesunestesäiliössä on näppärä korkki, joka avattaessa muuttuu täyttösuppiloksi. Se helpottaa lasinpesunesteen täyttämistä.

Uusin Simply Clever -ratkaisu löytyy jatkossa myös Škoda Kamiq -crossover-katumaasturista ja muista tulevista Škoda-malleista.

Korkin voi hankkia myöhemmin kaikkiin Škoda-automalleihin alkuperäisenä Škoda-lisävarusteena.

Simply Clever -ratkaisuja vuodesta 2003

Simply Clever -käsite tuli tunnetuksi vuonna 2003, kun Škoda esitteli Frankfurtin autonäyttelyssä konseptiautomallinsa Roomsterista.

Sen varusteet kuten pituus- ja sivusuunnassa säädettävät takaistuimet ja kääntyvät etuistuimet herättivät ihastusta. Runsaan positiivisen palautteen innoittamana Škodan suunnittelijat ovat sen jälkeen toistuvasti toteuttaneet uusia Simply Clever -ratkaisuja.

Sateenvarjosta etuoviverhouksessa ja jääraapasta tankin luukun sisäpinnassa on tullut melkein klassikkoja. Jääraappaan on sittemmin lisätty renkaiden kulutuspintasyvyyden mittain.

Tähän mennessä Simply Clever -ratkaisuja on kaikkiaan yli 60. Esimerkiksi roskakori oviverhouksessa, aurinkolasilokero taustapeilin yläpuolella ja ovien reunasuojukset.

Oivalluksia ovat myös pullotelineet jokaisessa ovitaskussa ja Easy Open -pulloteline keskikonsolissa.

Huomioliivi, integroidut vaateripustimet ja taittuvat pöydät takana ovat käytännöllisiä ratkaisuja kaikille autossa matkustaville.

Auton jokapäiväistä käyttöä helpottavat esimerkiksi kassikoukut tavaratilassa ja pysäköintilipun pidike A-pilarissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here