Škoda Kamiq- ja Scala-mallien Monte Carlo -versioiden hinnat julkistettu

Vuoden Auto Suomessa 2020 voittaja uusi Škoda Kamiq- sekä perheautoluokan Scala-mallisto täydentyvät nyt uusilla Monte Carlo-malleilla. Mallien mustilla yksityiskohdilla ja runsaalla varustelulla kunnioitetaan Škodan menestyksellistä rallihistoriaa.

Uusi Škoda Kamiq on Škodan toinen katumaasturimalli, josta sporttinen Monte Carlo -varusteluversio on saatavissa. Ensimmäinen oli aikanaan Škoda Yeti.

Perinteisesti Monte Carlo -nimi on esiintynyt Škodan pienten perheautojen kokoluokan automallien sporttisten varusteluversioiden nimessä. Nimi viittaa Monacon ruhtinaskunnan keskukseen, joka tunnetaan ylellisyydestä sekä jo yli sadan vuoden ajalta myös Monte Carlon rallista.

Se ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1911, ja vuosien mittaan Škodalle on kertynyt siellä menestystä.

Lue myös tämä: Škoda tuo syksyllä kaksi uutta Monte Carlo -mallia markkinoille

Škodan ensimmäinen Monte Carlo -nimeä kantanut automalli oli Škoda Popular, josta tätä erikoismallia valmistettiin rajoitettu erä vuonna 1936. Pienempien perheautojen kokoluokassa nykyinen Fabia Monte Carlo saa nyt seurakseen Kamiq- ja Scala Monte Carlo -erikoismallit. Kaikille näille kolmelle automallille ovat yhteistä sporttisen mustat Monte Carlo -yksityiskohdat ja runsas varustelu.

Skoda Kamiq Monte Carlo. Kuva: Skoda.

Škoda Kamiq Monte Carlo

Kahteen yksikköön jaettujen täys-led-ajovalojen keskellä Škoda Kamiq Monte Carlo -erikoismallissa on kiiltävän musta jäähdyttimen säleikkö korostamassa dynaamisen vahvaa keulailmettä.

Muita mustia yksityiskohtia ovat etupuskurin osat, ulkopeilikotelot, kattokaiteet, sivuhelmalistat ja takaluukun pinnassa keskellä oleva Škoda-tekstilogo.

Varustelu sisältää mustat 17-tuumaiset Volans-kevytmetallivanteet ja saatavilla on myös mustat, 18-tuumaiset Vega-kevytmetallivanteet. Vakiovarustukseen kuuluvat myös tummennetut SunSet-ikkunat ja panoraamalasikatto.

Musta takadiffuusori, musta mallimerkintä ja täys-led-takavalot ovat tämän Kamiq-malliston uuden huippuvarusteluversion perän kiinnostavia piirteitä kuten myös etulokasuojien Monte Carlo -logot.

Ilmeikkään dynaamiset sisätilat

Škoda Kamiq Monte Carlo -erikoismallissa on kuljettajalle ja etumatkustajalle korkeussäätöiset Monte Carlo -sport-istuimet, joissa on integroidut pääntuet.

Sport-monitoimiohjauspyörä on verhoiltu rei’itetyllä nahkalla, jossa on samanlaiset punaiset koristesaumat kuin vaihdevivun ja seisontajarrukahvan nahkaverhouksessa.

Led-tunnelmavalaistus valaisee keskikonsolialuetta, ovitaskuja, ovien sisäkahvoja ja jalkatiloja.

Koristelistat ovat hiilikuituoptiikkaiset, kojelaudan ilmasuuttimia koristavat kromikehykset ja poljinlevyt ovat alumiiniset. Jalkatilan erikoismatot, kynnyslistojen Kamiq-tekstilogot ja musta kattoverhous viimeistelevät sisätilojen tyylikkyyden.

Lue tästä lisää Scala Monte Carlosta: Škoda Scala -mallistoon uusi erikoismalli, Scala Monte Carlo

Kamiqin Monte Carlo -versioiden hinnat alkavat 25 818 eurosta.

Scalan Monte Carlo -versioiden hinnat alkavat 25 283 eurosta.

Hinnastot ja varusteluettelot löytyvät alla olevista linkeistä:

KAMIQ: http://www.skoda.fi/mallisto/kamiq/kamiq/hinnastot-ja-esitteet

Scala: http://www.skoda.fi/mallisto/Scala/Scala/hinnastot-ja-esitteet

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here