Škoda Student Car -projekti jatkuu koronaviruksen tauon jälkeen

Škodan oman ammattikoulun 31 oppilasta on palannut työhönsä seitsemännen Student Car -konseptiauton parissa.

Projekti keskeytettiin tauolle maaliskuun puolivälissä samaan aikaan, kun Škoda Auto pysäytti tehtaansa ja Škoda Academyn kaiken opetustoiminnan koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Lähes kaksi kuukautta kestäneen pakollisen tauon jälkeen opiskelijat opettajineen ovat nyt edes osittain päässeet Škoda Scalaan pohjautuvan spider-mallin tekemisen viimeisiin vaiheisiin teoriaopetuksen ja videopalaveroinnin muodossa.

Auton rakentamisen viimeisissä vaiheissa Student Car -tiimiläiset noudattavat erityisen tiukkoja hygieniamääräyksiä ja turvallisuusvarotoimia. Käytännön töiden vaiheeseen päästään 1. kesäkuuta alkaen, jolloin Tšekissä voimassa olevat koronavirusrajoitukset koulujen ja oppilaitosten osalta poistetaan.

Tällä hetkellä ei vielä ole tiedossa, milloin seitsemäs Student Car -konseptiauto esitellään. Alun perin esittelyn piti tapahtua kesäkuussa.

Škodan tuotantolaitosten henkilöstön lailla Škodan ammattikoulun oppilaiden on noudatettava yli 80 hygienia- ja turvallisuusmääräystä, jotka KOVO-ammattiliitto ja Škoda ovat yhteistyössä määrittäneet.

Määräykset sisältävät perusvarotoimia kuten turvaetäisyyden säilyttäminen, kättelyn välttäminen, käsien säännöllinen pesu tai desinfiointi sekä tapa aivastaa tai yskiä turvallisesti.

Škoda Auton tehtaiden tuotantolinjoilla työskentelevien henkilöiden tapaan konseptiautoprojektin jäsenten on työssään käytettävä suun ja nenän peittävää kirurgista kasvomaskia tai hengityssuojainta.

Katso myös tämä: Tästä esimakua seitsemännen Škoda Student Car -konseptiauton ulkonäöstä

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!