Genevessä esillä Suomeen keväällä saapuva Alfa Romeon ensimmäinen SUV

Alfa-Romeo Stelvio. Kuva: Alfa Romeo.
7.3.2017 09.09

Geneven autonäyttelyssä Alfa Romeon osaston suomalaisittain ehkä kiinnostavin tuote on Alfa Romeon ensimmäinen maasturi, Stelvio.

Mallistossa on 280-hevosvoimainen, kaksilitraisella turboahdetulla bensiinimoottorilla varustettu auto sekä tämän lisäksi kaksi dieselmallia: 210-hevosvoimainen, 2,2-litrainen diesel ja 180-hevosvoimainen, 2,2-litrainen diesel, joissa kummassakin on 8-nopeuksinen automaattivaihteisto ja neliveto. 

Esillä on myös 510-hevosvoimainen Stelvio Quadrifoglio -versio, jonka bensiinikäyttöinen moottori on 2,9-litrainen V6 tuplaturbo.


Suomeen Stelvio saapuu kevään 2017 aikana.

Alfa Romeo Giulia Veloce. Kuva: Alfa Romeo


Geneven näyttelyosastolla esillä on myös muun  muassa kaksi Giulia Veloce -mallia. “Veloce” -versionimeä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1956 Giulietta-mallissa. 

Siitä alkaen Veloce-nimi on varattu merkin urheilullisimmille ja erottuvimmille versioille. 

Veloce-malleista esillä on punainen Alfa Red Giulia Veloce, jossa on 280-hevosvoimainen, kaksilitrainen turbobensiinimoottori, 8-nopeuksinen automaattivaihteisto sekä neliveto. 

Toisena esillä on harmaa Stromboli Grey -värinen malli, jonka 2,2-litrainen dieselmoottori kehittää 210 hevosvoimaa ja jossa on niin ikään 8-nopeuksinen automaattivaihteisto sekä neliveto.

Esillä on myös Giulia Competitizione Red Quadrifoglio kaikilla mahdollisilla herkuilla. 510-hevosvoimainen 2,9-litrainen V6 Twin Turbo bensiinimoottori, 8-nopeuksinen automaattivaihteisto, 19-tuumaiset mustat, viisipuolaiset erikoisvanteet ja alcantara-verhoillut sähkösäätöiset istuimet.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE//

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here