Fordin halloween-kepponen säikäytti

Fordin Essexin-toimiston pahaa-aavistamatonta henkilökuntaa odotti Ford Puman MegaBoxiin kätketty halloween-yllätys.

Uuteen Ford Pumaan uteliaana tutustuneiden fordilaisten kauhistuneet reaktiot MegaBoxin uumenista hyppäävään karmaisevaan vieteriukkoon taltioitiin Halloweenin kunniaksi videolle.

Yksi Puma oli sijoitettu yhtiön Essexissä sijaitsevan toimiston eteisaulaan, missä fordilaiset pääsevät tutustumaan uuteen Pumaan. Ford käytti tilaisuuden hyväkseen ja kätki Puman ainutlaatuiseen, tilavaan MegaBoxiin halloween-yllätyksen.

Piilokamerat olivat valmiina ja tallensivat kepposuhrien kauhistuneet reaktiot…

80-litrainen MegaBox

Suunniteltu täyttämään ja ylittämään asiakkaiden toiveet käytännöllisestä tavaratilasta. Puman MegaBox tarjoaa syvän ja monikäyttöisen 80-litraisen säilytystilan, joka on 763 mm leveä, 752 mm pitkä ja 305 mm syvä.

MegaBoxissa voi kuljettaa pystyasennossa epävakaita, noin 115 cm korkeita tavaroita – kuten esimerkiksi kasveja tai golfbägit.

Vaihtoehtoisesti kannen ollessa kiinni, tilaa voi käyttää vaikka likaisten urheilutarvikkeiden tai kuraisten kumisaappaiden kuljettamiseen. MegaBoxin synteettisen pinnan ja pohjassa olevan tulpan ansiosta se on helppo puhdistaa vedellä.

Säädettävä tavaratilan lattia

Monikäyttöisyyttä laajentaa Puman helposti yhdellä kädellä säädettävä tavaratilalattia, jonka ansiosta se täyttää monet eri vaatimukset. Tavaratilan lattian voi säätää kolmeen asentoon:

  • Alimmassa asennossa on käytettävissä suurin tavaratila MegaBoxin ollessa peitettynä.
  • Korkeassa asennossa tavaratilan lattian alla oleva tila kasvaa ja lattia on samassa tasossa alaskäännettyjen takapenkkien kanssa.
  • Kokonaan poistettua lattiaa voi säilyttää turvallisesti pystyasennossa takapenkkien takana, ja tällöin käytössä on suurin 456 litran säilytystila.

Säädettävässä tavaratilan lattiassa on hunajakennorakenne, jota on inspiroinut lentokoneiden ja superautojen rakentamisessa käytettävät kuusikulmaisia soluja sisältävät suurlujuusmateriaalit, jotka varmistavat kestävyyden ja lujuuden.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here