Ford esittelee 7 uutta täyssähköistä mallia vuoteen 2024 mennessä

Ford esittelee Euroopassa vuoteen 2024 mennessä kolme uutta täyssähköistä henkilöautomallia ja neljä uutta täyssähköistä hyötyajoneuvomallia jo esiteltyjen Mustang Mach-E:n ja E-Transitin lisäksi.

Fordin Euroopan vuotuisen sähköautomyynnin arvioidaan olevan yli 600 000 kappaletta vuoteen 2026 mennessä.

Vuonna 2024 Fordilla on markkinoilla seuraavat täyssähköiset henkilöautot: Ford Puma, urheilullinen crossover -malli, keskikokoinen crossover-malli ja Mustang Mach-E.

Hyötyajoneuvopuolella on Transit Courier, Tourneo Courier, Transit Custom, Tourneo Custom ja E-Transit.

Euroopan sähköautomalliston kasvu tukee Ford+ -suunnitelman, globaalin yli kahden miljoonan sähköauton tuotantotavoitteen ja yhtiön 10 % liikevoittotavoitteen saavuttamisessa vuoteen 2026 mennessä.

Tämän hetken suunnitelmissa on valmistaa Kölnissä 1,2 miljoonaa täyssähköautoa kuuden vuoden aikana. Kokonaisinvestointi tuotantoon on 2 miljardia dollaria (noin 1,8 miljardia euroa).

Lisäksi Ford on tehnyt ei-sitovan yhteisymmärryspöytäkirjan SK On Co.:n ja Koç Holdingin kanssa yhden Euroopan suurimman hyötyajoneuvojen akkuja valmistavan tehtaan perustamisesta Turkkiin.

Nämä toimenpiteet yhdessä auttavat Fordia saavuttamaan nollapäästöt automyynnissä ja hiilineutraaliuden Euroopan tuotantolaitosten, logistiikan ja toimittajien toiminnoissa vuoteen 2035 mennessä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän