Tässä on fanien suunnittelema Ford Puma ST Gold Edition

Fordin kokeilun seurauksena syntynyt uusi Puma ST Gold Edition -malli julkistettiin tänään.

Uuden Ford Puma ST Gold Edition -mallin nimi ja useat yksityiskohdat päätettiin Fordin Twitterissä ja Instagramissa järjestämässä äänestyksessä.

Kaikkiaan fanit antoivat yli neljännesmiljoona ääntä valitessaan auton yksityiskohdista mieleisensä.

Puma ST Gold Edition -erikoismallia valmistetaan rajoitettu erä. Mallin toimitukset alkavat myöhemmin tämän vuoden aikana.

Fordin fanit antoivat lähes 275 000 ääntä autonvalmistajan eri Euroopan maiden ja Ford of Europen Twitter- ja Instagram-tileillä 10 päivän aikana toteutetussa äänestyksessä.

Päivittäin vaihtuneessa teemassa oli mahdollisuus valita suosikkinsa muun muassa ulkoväristä, teippauksista ja jarrusatuloiden väristä. Myös erikoismallin nimi päätettiin äänestyksen perusteella.

Tuloksena on kaikkien aikojen ensimmäinen Ford Performance -malli, joka toteutetaan joukkoistamisen perusteella.

Malliin äänestettiin seuraavat ominaisuudet:

Kuva: Ford.

Ford Puma ST Gold Edition -mallissa on 200 hv EcoBoost-bensiinimoottori, ja se kiihtyy 0-100 km/h nopeuteen 6,7 sekunnissa.

Auton urheilullisiin teknologioihin kuuluvat muun muassa valittavat ajotilat Sport, Track ja Eco 2 sekä kokoluokassa ainutlaatuinen valinnaisvarusteena saatava tasauspyörästön lukko, patentoidut jouset ja ainutlaatuiset alusta ja ohjaus.

Erikoismallin toimitukset alkavat vuoden loppupuolella. Näillä näkymin malli ei ole tulossa Suomen myyntiohjelmaan.

Ford on ottanut asiakkaat ja fanit mukaan suunnitteluun jo aiemminkin Team Fordzilla P1 -konseptiauton suunnittelussa, johon osallistuivat Fordin suunnittelijoiden ja yhtiön e-urheilujoukkue Team Fordzillan kanssa myös peliyhteisö.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here