Tältä näyttää ensi vuonna tuleva Ford Puman erikoismalli

Ford Puma -mallisto kasvaa erikoismallilla, joka jatkaa Fordin suosittujen kaksiväristen autojen perinteitä. Puma Vivid Ruby -malliin on saatavana kaksi uutta väriyhdistelmää. Myynti on käynnistynyt nyt myös Suomessa.

Vivid Ruby -erikoismallin ulkoväri on säihkyvä Beautiful Berry, jonka eloisa värisävy muuttuu valaistuksen mukaan. Pimeällä väri näyttää syvemmän tummanpunaiselta, kun se auringonvalossa puolestaan heijastaa säkenöiviä rubiininsävyjä kuten jalokivi.

Huomiota herättävään koriväriin on yhdistetty vakiona korkeakiiltoinen musta katto. Mustakattoisessa autossa myös puskurit ovat mustat ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet on viimeistelty mustin yksityiskohdin.

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismalliin on lisäksi saatavana valinnaisvarusteena White Pack, joka sisältää valkoisen katon ja kevytmetallivanteet valkoisin yksityiskohdin. Myös vaaleassa versiossa korin alaosa, peilinkuoret ja puskurit ovat korkeakiiltoiset mustat, mikä tuo mallin ulkonäköön näyttävää kontrastia.

Mallin sisätilat on viimeistelty laadukkailla verhoilumateriaaleilla, valkoisilla ja rubiininvärisillä kontrastiompeleilla ja metallipäällysteisillä polkimilla. Näyttävyyttä lisäävät myös valaistut kynnyslistat.

Vivid Ruby Edition -erikoismalli on nyt myynnissä myös Suomessa. Automaattivaihteisen 155 hevosvoimaisen 1.0 EcoBoost Hybrid -kevythybridimallin autoverollinen hinta on alkaen 37 926 euroa (Puma Vivid Ruby Edition 1.0 EcoBoost mHEV 155 hv CO2 -päästöt alkaen 129 g/km WLTP ja polttoaineen kulutus alkaen 5,9 l/100 km WLTP).

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismallin tuotanto alkaa keväällä 2023.

Tässä on fanien suunnittelema Ford Puma ST Gold Edition

Ford Puman ST-versio Suomeen alkuvuodesta — lähtöhinta on alle 40 000 €

Helmikuussa Suomessa lanseerattu Ford Puma -mallisto laajenee

// Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän