Ford Mustang on kohta saatavana myös 1470-osaisena rakennussarjana

Ford ja Lego tuovat klassisen teiden ikonin, Ford Mustangin Creator Expert –valikoimaan.

Fordin ja Lego Groupin yhteistyönä kehittämä uusi Creator Expert: Ford Mustang, perustuu vuoden 1967 Fastback-malliin.

Rakennussarjassa on 1470 osaa. Valmiissa muskeliautossa on toimiva ohjaus, tummansininen kori valkoisilla ralliraidoilla, konepellin ilmanottoaukko, painettu Mustang-merkki etusäleikössä, GT-tunnukset ja viisipuolaiset vanteet renkaineen.

Auto on 10 senttimetriä korkea, 34 senttimetriä pitkä ja 14 senttimetriä leveä. Uusi rakennussarja ja sen lisäosat antavat aloitteleville rakentajille mahdollisuuden yksilöidä tämä periamerikkalainen ikoni omien mieltymystensä mukaan – säilyttäen kuitenkin välittömästi tunnistettavan Mustang -ponilogon.

Yksilöintivaihtoehtoihin kuuluvat ahdin, ankanpyrstöspoileri, suuret pakoputket, etuspoileri ja ilokaasusäiliö, jotka takaavat aidon kokemuksen muskeliauton rakentamisesta.

Kuva: Ford.

Autenttisen replikan omistajat voivat myös säilyttää tavaroita auton tavaratilassa tai nostaa konepellin ylös katsoakseen yksityiskohtaista, isoa 6.4-litraista V8 –moottorilohkoa, jonka yksityiskohtina ovat akku, letkut ja ilmansuodatin.

Auton taka-akselia voi nostaa, jolloin autosta saa entistä aggressiivisemman näköisen. Lisäksi ovet voi avata ja kattopaneelin irrottaa, jotta pääsee ihailemaan sisätilojen yksityiskohtia, kuten klassisia istuimia, radiota, toimivaa ohjauspyörää ja keskikonsolissa olevaa vaihdekeppiä.

Painettu etusäleikön Mustang-merkki, GT-tunnukset ja valikoima erilaisia rekisterikilpiä viimeistelevät tämän erikoislaatuisen Lego Creator Expert-mallin.

Lego Creator Expert: Ford Mustang tulee myyntiin 1.3.2019.

Tietoja rakennussarjasta:

  • Tuotenumero 10265 – LEGO Creator Expert: Ford Mustang
  • Euroopan hinnat vaihtelevat maittain. Suositushinta Suomessa 159,95 €
  • Ikäsuositus 16+
  • 1470 osaa
  • Saatavilla verkkokaupasta shop.LEGO.com/fordmustang

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here