Vielä ehtii hommata isänpäivälahjaksi esimerkiksi autokirjan

Ensi sunnuntaina vietetään Suomessa isänpäivää.

Jollei vielä ole lahjaa keksitty, niin tarjolla on monipuolinen valikoima isälle sopivia kirjoja.

Markkinoilla on sekä autoja käsitteleviä kirjoja, moottoriurheilukirjoja ja merkkihenkilöiden muistelmia.

Yksi vaihtoehto on jo viime vuonna ilmestynyt Kari Hotakaisen kirja Kimi Räikkösestä. Se on hieman erilainen muistelmateos.

Tänä vuonna tuli taas kirja F1-toimittaja Heikki Kullan tekemä kirja Mika Salosta.

Tänä vuonna on myös ilmestynyt mielenkiintoinen kirja suomalaisesta autonvalmistuksesta. Jukka Vesterisen kirja on nimeltään Henkilöautoja Suomesta.

Myös eri automerkeistä on vuoden aikana ilmestynyt todella painavia historiateoksia. Sekä Mercedes-Benzin historian että Citroënin historiasta on tarjolla muhkeat tietopaketit.

Hieman erilaisempia kirjoja ovat esimerkiksi automatkailukirjat. Esimerkiksi kirja ”Täältä tullaan, Eurooppa!” vie nostalgiselle matkalle menneiden vuosikymmenten Eurooppaan.

Toinen matkakertomus kertoo Päivi ja Pekka Heiskasen vuosina 2016-2018 maailmanympärimatkasta matkailuautolla. Kirja on nimeltään Tuulilasin takana kiehtova maailma.

Yksi vaihtoehto isänpäivälahjaksi on myös Ratojen ja rallien valiot -kirja, joka vie nostalgiselle matkalle autourheilumme historiaan.

Yksi näyttävä valokuvateos on omakustanne Ralli o’ reteetä, joka esittelee rallin historiaa näyttävin kuvin. Viimeisiä kirjoja voi vielä kysellä osoitteesta www.jarikohonen.fi.

Jos enemmän haluaa perehtyä bisneksen tekemiseen voi hankkia ahvenanmaalaisen autokauppiaan Anders Wiklöfin tarina Muurarin pojasta miljonääriksi.

Kirjoja on siis tarjolla runsaasti, ja tässä katsauksessa on ehkä vain pieni osa vaihtoehdoista.

Verkosta ja kirjakaupoista löytää toki paljon enemmän.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here