Kari Hotakaisen kirja Kimi Räikkösestä suurmenestys jo ennen julkaisua!

16.8.2018 16.34

Yksi vuoden odotetuimmista F1-kirjoista on ilmestynyt. Tänään julkaistiin nimittäin kirjailija  

Kari

Hotakaisen

kirja

Kimi

Räikkösestä

.

Ajatus kirjoittaa kirja Räikkösestä heräsi Hotakaisen mielessä jo muutama vuosi sitten. Melkein utopistisesta ajatuksesta tuli tosi.
 
Kirja on kertomus vaatimattomista oloista lähteneestä ihmisestä, joka murtautui epätavallisen ammatin huipulle.

Kirja kertoo ajamisesta, perheestä, luottamuksesta, rakkaudesta, vapaa-ajasta ja nuoren miehen elämän tähänastisista dramaattisista hetkistä, todetaan kustantajan tiedotteessa.
 
Ääneen pääsevät Räikkösen lisäksi hänen äitinsä, veljensä, vaimonsa, uskotut ystävät sekä työtoverit managerista mekaanikkoihin ja muihin kuskeihin.

Lue tästä muita juttuja Kimi Räikkösestä.

 
Tuntematon Kimi Räikkönen on kustantajan mukaan hurja, humoristinen ja liikuttava kirja – sen luettuaan tietää, mitä puhuu ihminen, joka yleensä ei puhu, ja mitä ajattelee ihminen, jonka miljoonat tietävät mutta vain harva tuntee.
 
Kirjasta otettiin poikkeuksellisen suuri ensimmäinen painos, 50 000 kappaletta. Koko painos on jo ennakkoon myyty kaupoille.
 
Kirja on herättänyt suurta kiinnostusta kaikkialla maailmassa. Teoksen käännösoikeudet on myyty tähän mennessä kymmeneen maahan: Ruotsiin, Britanniaan, Japaniin, Viroon, Unkariin, Saksaan, Hollantiin, Kiinaan, Puolaan ja Italiaan.
 
Ruotsiksi kirjan kustantaa suomalainen kustantamo Förlaget ja se ilmestyy nyt samaan aikaan kuin suomenkielinenkin kirja.

Muuallakin teos julkaistaan harvinaisen nopeassa tahdissa, jo tämän syksyn aikana kirja ilmestyy ainakin englanniksi, japaniksi, viroksi, unkariksi, saksaksi ja hollanniksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here