Entisen F1-kuljettajan Mika Salon elämästä ilmestynyt kirja

Formula 1 -kuljettajan Mika Salon värikäs elämäkerta Mika Salo – Elämäni vie lukijansa salamyhkäiseen F1-maailmaan ja kertoo yhden Suomen nimekkäimmän kuskin elämästä, menestyksestä ja vastoinkäymisistä.

Kirja palauttaa mieliin muistoja suomalaisen F1-perinteestä ja paljastaa muun muassa sen, miksi suomalaisella luonteella lajissa pärjää niin hyvin. Salo ehti ajaa peräti 110 grand prix -kisaa vaiherikkaalla urallaan 1994–2002. Nykyään hän toimii kuljettajien edustajana F1-tuomaristossa.

Kirjassa Mikan uran vaiheista kertovat Salon itsensä lisäksi muun muassa hänen läheisin kuskikaverinsa Jacques Villeneuve, kuuluisan Ferrarin tallimääräyksen antanut tallipäällikkö Jean Todt ja myös Salolle vankkaa taustatukea aikanaan tuonut F1-patruuna Bernie Ecclestone.

Ääneen pääsee myös Mikan isä Seppo Salo, joka kertoo kirjassa formulakuskin lapsuudesta ja uran alkuvaiheista.

Kirjan on kirjoittanut F1-veteraanireportteri Heikki Kulta, jolla on 30 vuoden mittainen historia Salon kanssa. Kulta sanoo tienneensä Salon elämästä paljon etukäteen, mutta on tämän kirjan myötä saanut tietää vielä huomattavasti enemmän.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here