Volkswagen Crafter nyt myös nelivetoisena isomman kokoluokan kuorma-autona

Volkswagen Crafter mallisto on täydentynyt uudella isomman kokoluokan kuorma-automallilla – Crafter Oberaigner 4×4 nelivetomalli on nyt myynnissä Suomessa.

Volkswagen Oberaigner 4×4 kuorma-auto perustuu Crafterin 50/55 alustaan. Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan.

Crafter Oberaigner 4×4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin 50/55 kokonaispainon kori-/alustamalleihin ja pituuksiin (3640, 4490, 4490L).

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 -mallin moottorina on aina 130 kW (177 hv) tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon.

Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Voimansiirron takauspyörästön lukkoja ei enää ole.

Kuva: Volkswagen.

Nelivetojärjestelmän tuoma lisäpaino on vain noin 130 kg. Suurimmalla kokonaismassalla 5,5 tonnia on mahdollista jopa 2,8 tonnin hyötykuorma. Maksiminopeus on rajoitettu 90 km/h.

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 tuo nyt oivan lisän mallistoon ja on erityisen houkutteleva vaihtoehto mm. vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkon rakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 kuorma-automalliston merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. ESP-ajonvakausjärjestelmä, kauko-ohjattu keskuslukitus, monitoiminäyttö MFD+, digitaalinen ajopiirturi, kaistanvahti Lane Assist, Climatic-ilmastointi, monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin, kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys, sähkösäätäiset ja lämmitettävät peilit sekä automaattitoiminen lisälämmitin. Lisäksi Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 -mallin takuu on aina 5 vuotta / 200 000 km.

Malliston lähtöhinta on runsaat 70 000 euroa.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 kuorma-automalliston hinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenCrafterOberaignerHinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here