Suomalaiselle autoalan Canatulle 15 miljoonan euron rahoitus

Canatu on ilmoittanut 15 miljoonan euron rahoituksesta sekä uudelta sijoittajalta 3M:ltä että olemassa olevilta sijoittajilta: Denso Corporationilta, joka johtaa kierrosta ja Faurecialta.

– Olemme innoissamme voidessamme kasvattaa olemassa olevien investoijien kanssa autoteollisuuden massatuotantoa ja laajentaa uusille liiketoiminta- ja tuotealueille uuden investoijan, 3M:n kanssa. Jatkamme olemassa olevien, palkittujen Canatu-tuotteiden, IP:n ja tuotantoteknologian kehittämistä entistä kilpailukykyisemmiksi, sanoo Juha Kokkonen, Canatun toimitusjohtaja.

Japanilainen Denso Corporation, johtava kansainvälinen autoteollisuuden toimittaja, investoi Canatuun lisää 10 miljoonaa euroa.

3M Ventures tunnistaa ja investoi erittäin innovatiivisiin yrityksiin ja disruptiivisiin uusiin teknologioihin, joilla on strategista merkitystä 3M:lle.

Faurecia haluaa syventää teknologia- ja liiketoimintasuhdettaan investoimalla Canatuun 2 miljoonaa euroa. Tämä Faurecian kolmas sijoitus Canatuun kuvastaa pitkäaikaista suhdetta ja vahvaa sitoutumista Canatuun.

Lue myös tämä: Merkittävä autoalan lisenssisopimus suomalaiselle Canatulle

Lue myös tämä: Helsinki maailman aktiivisimpia robottibussien testikaupunkeja

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän