Merkittävä autoalan lisenssisopimus suomalaiselle Canatulle

Kuva: Canatu.

Suomalainen Canatu on tänään julkaissut lisensointisopimuksen Denso Corporationin kanssa.

Tämä ei-yksinoikeudellinen (non-exclusive) lisensointisopimus kattaa Canatun CNB-filmistä tehtyjen lämmittimien valmistuksen.

Lämmittimiä voidaan käyttää esimerkiksi itseohjeutuvissa autoissa. Yhteinen tuotekehitys ja valmistus sekä Suomessa että Japanissa palvelevat niin Canatun kuin Denson asiakkaita.

Sensorinlämmittimien merkitys tulee kasvamaan autoteollisuuden evoluution kulkiessa kohti itseohjautuvia autoja. Ajamista ohjaavien sensorien tulee olla luotettavia joka säässä.

Denso Corporation

Denso Corporationilla, (pääkonttori Kariyassa, Aichin prefektuurissa, Japanissa) on noin 220 tytäryritystä 35 maassa ja noin 170 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Maailmanlaajuinen myynti 31.3.2018 loppuneella tilikaudella oli yhteensä US$48.1 miljardia. Edeltävällä tilikaudella, Denso käytti 8,8 prosenttia myyntituloistaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Denson osakekauppaa käydän Tokion ja Nagoyan pörsseissä. Lisätietoja osoitteessa www.denso.com.

Canatu

Canatun tuotteet tuovat designin vapauden ja käyttökokemuksen uudelle tasolle ja mahdollistavat itseohjautuvan ajamisen joka säällä. Canatu on 3D-muovattavien, joustavien, läpinäkyvien ja johtavien kalvojen ja sensoreiden kehittäjä ja valmistaja. Kalvoista ja sensoreista voidaan valmistaa 3D multitouch-pintoja, 3D-ohjaimia, älykkäitä katkaisijoita ja integroida pintoja näyttöihin, muoviin, lasiin, nahkaan ja tekstiiliin sekä valmistaa 3D-lämmityselementtejä. Canatu on yhteistyössä modulivalmistajien ja OEM:ien kanssa mm. auto- ja kuluttajalelektroniikkateollisuudessa. Canatun pääkonttori ja tehdas ovat Helsingissä, myyntipisteitä on Keski-Euroopassa, USA:ssa, Koreassa, Japanissa ja Kiinassa. www.canatu.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here