Suomalaistuote palkittiin autoalan design-kilpailussa

Kuva: Canatu

26.9.2018 21.20


Suomalaisen Canatun 3D-kosketuspintainen auton ohjaamo (Cockpit) on voittanut Automotive Brand Contest 2018 -kilpailussa “Konseptiautot”-sarjan.

Automotive Brand Contest on kansainvälinen design-kilpailu automerkeille. Kilpailussa Saksan Design Council palkitsee erinomaisesta tuote- ja viestintä-designista ja kiinnittää huomiota autoteollisuudessa erityisen tärkeään brändiin ja brändin suunnitteluun.

Tässä yhteydessä keskitytään myös yhtenäiseen ja johdonmukaiseen brändin käyttöön medioissa ja tuotteissa.

– Canatu aloitti ensimmäisen autoteollisuuden massatuotteen valmistuksen vuonna 2015 ja vuonna 2017 valitsimme autoteollisuuden strategiamme avainalueeksi. Olemme työskennelleet lujasti siitä asti mahdollistaaksemme 3D-kosketuspinnoillamme suunnittelunvapauden sekä intuitiivisen käyttökokemuksen autoteollisuuden sovelluksissa, sanoo Canatun toimitusjohtaja Juha Kokkonen.

https://www.automotive-brand-contest.de/en.html

Canatu

Canatu on 3D-muovattavien, joustavien, läpinäkyvien ja johtavien kalvojen ja kosketussensoreiden kehittäjä ja valmistaja. Kalvot ja sensorit mahdollistavat 3D multitouch-pintojen (usean sormen yhtäaikainen kosketus), 3D-ohjainten (esim. ikkunan säätö, lukitus), älykkäiden katkaisijoiden (valaistusratkaisut) valmistuksen ja integroinnin näyttöihin, muoviin, lasiin, nahkaan ja tekstiiliin.

Canatu on yhteistyössä modulivalmistajien ja OEM:ien kanssa mm. auto- ja kuluttajalelektroniikkateollisuudessa.

Canatun pääkonttori ja tehdas ovat Helsingissä, myyntipisteitä on Keski-Euroopassa, USA:ssa, Koreassa, Japanissa ja Kiinassa.

www.canatu.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here