Auton huolto ja korjaus voidaan myös maksaa rahoituspaketilla

Erilaiset rahoitusmahdollisuudet ovat vakiinnuttaneet paikkansa autojen huolto- ja korjaustarpeissa. Rahoituspalveluiden kysyntä kasvaa kesällä, jolloin raha voi olla tiukassa lomasuunnitelmien takia.

Hajonneen auton korjauskulut voivat nousta suuriksi, mutta sopivalla rahoituspaketilla laskun maksamisen saa siirrettyä loman yli. Myös määräaikaishuoltoja hoidetaan rahoituksen avulla.

Lyhytaikainen rahoitus nähdään pienempänä pahana kuin auton huollattamatta jättäminen. Rahoituspalveluiden käytön kynnys on madaltunut ja ne osataan jo erottaa korkeakorkoisista pikavippipalveluista.

– Auton vika voi osoittautua korjaamolla isommaksi kuin mitä asiakas on kuvitellut. Sellaisesta on tietysti ikävä soittaa ja kertoa. Langan päässä saatetaan olla järkyttyneitä tai lohduttomia, mutta rahoitusvaihtoehto on tuntunut olevan monille helpotus, kertoo Atoy Autohuollon Raision toimipisteen vastaava työnjohtaja Joonas Sorvali.

Korjaamoketjujen rahoituspakettien ehdot voivat olla hyvinkin kohtuulliset. Hintatietoiset kuluttajat etsivät korottomia ja kuluttomia rahoituspaketteja tuleville korjaustarpeilleen.

– Rahoitusvaihtoehto on otettu hyvin vastaan. Rahoitusta ei kaupata tai tyrkytetä erikseen, mutta se kuuluu palvelupakettiin siinä missä kahvi ja sijaisautokin. Tavoitteena on, että pihasta starttaa tyytyväinen asiakas, toteaa Sorvali.

Korjaamoiden nettisivuilla voi tehdä vertailua rahoitusvaihtoehtojen välillä. Tarjolla on erilaisia rahoituspaketteja, joiden ehdoissa ja lopullisissa kustannuksissa saattaa olla huomattavia eroja.

Autokaupan puolella rahoituspaketit ovat olleet arkipäivää jo pitkään, ja kuluttajat ovat tottuneet vertailemaan. Osamaksu onkin noussut suosituimmaksi autokaupan rahoitusmuodoksi.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän