Motocrossin MM-kisat siirtyy KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon

Kansainväliset motocrossin MM-kilpailu- ja markkinointioikeudet omistava Infront Moto Racing on yhteistyössä Suomen Moottoriliiton ja Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt siirtää elokuun motocrossin MM-osakilpailun KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon.

MXGP Finland järjestetään suunnitellusti 13.–14. elokuuta 2022. Pääluokka MXGP:n lisäksi Hyvinkäällä ajetaan MX2-, EMX250- ja EMX125 sekä EMX OPEN-luokkien kilpailut.

Tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtumayhtiö Lahti Events Oy yhdessä kisajärjestelyt hoitavan Suomen Moottoriliiton kanssa.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki on tyytyväinen mahdollisuudesta tapahtuman nopeaan siirtoon Hyvinkäälle.

– Olemme saaneet niin Hyvinkään Vauhtipuistolta kuin Hyvinkään kaupungilta erittäin positiivisen vastaanoton tapahtumallemme. MM-osakilpailun siirto tulee erittäin nopealla aikataululla mutta ammattimaisella tiimillä saamme tapahtuman toteutettua suunnitellusti, sanoo Mäki.

Motocrossin MM-osakilpailu on järjestetty onnistuneesti Hyvinkään Vauhtipuistossa myös vuonna 2014. Rata sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä ja alueella on tarjolla erinomaiset puitteet kansainvälisen motocross-kilpailun järjestämiseen.

Motocross-vauhtiviikonloppu MXGP Finland Hyvinkäällä 13.-14.8.2022
Liput myynnissä kaikissa Lippupisteen kanavissa.

www.mxgpfinland.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE // 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here