Navigaattori opastaa samaa reittiä takaisin tiettömässä maastossa

Leivänmurut eivät ehkä olleet Hannulle ja Kertulle paras tapa merkitä reittiään metsässä. Sen sijaan ne ovat täydellisiä auttamaan kuskeja löytämään tiensä takaisin tiettomästä maastosta.

Maastoajossa maamerkkien ja reittimerkintöjen havaitseminen voi olla vaikeaa, ja lisäksi tavallisissa navigaattoreissa voi olla rajoitteita.

Nyt apu on käden ulottuvilla Ford Ranger Raptorissa.

Uusi Ford Ranger Raptor pudottaa nimittäin ajetulle reitille virtuaalisen nastan joka sekunti, minkä ansiosta kuskit voivat palata helpommin takaisin lähtöpaikkaansa.

– Leivänmurunavigointi on yksinkertainen, mutta tehokas tapa näyttää kuljettajille tarkasti, miten he voivat palata omia jälkiään takaisin olivatpa he missä tahansa, sanoo Leo Roeks, Director, Ford Performance.

Ford Ranger on Fordin tiedotteen mukaan Euroopan suosituin avolava-auto, ja sitä on myyty yli 26 700 kappaletta vuoden 2019 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Nyt koko Euroopassa myynnissä olevassa Ranger Raptorissa on Fordin uusi 2.0-litrainen EcoBlue-kaksoisturbodieselmoottori ja kilpailukäytöstä tuttu FOX Pro -jousitus.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

3 KOMMENTIT

  1. Ja Parlite pysäköinti(kiekko/automaatti) puhelimeen kun lataa parkliten ohjemanpätkän niin se näyttää missä auto on

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here