Koripallojoukkue haluaa vähentää ruuhkia liikkumispalvelujen avulla

19.4.2018   15.55

Helsinki Seagullsin keskellä Töölöä sijaitseva 1000-paikkainen koripallopyhättö on tällä kaudella pullistellut katsojia. Katsojakeskiarvo on yli 900.

Urbaanin lajin noste ja koko Helsingin yhteisen joukkueen hyvä lento on näkynyt myös parkkipaikoilla. 

Etenkin loppuunmyytyjen kärki- ja paikallisottelujen yhteydessä parkkipaikan löytyminen Kisahallin läheltä on vaikeaa ja arkisin kello 18.30 alkaviin peleihin ajoissa ehtiminen on ollut tiukassa.

Tilanne ei helpotu tulevissa välierissäkään – päinvastoin.

Pelaajien ja katsojien liikkumista helpottamaan Helsinki Seagulls on solminut yhteistyön Whim-liikkumispalvelun kanssa.

– Tarjoamme yhdessä Veho Go:n kanssa pelaajille pelkän auton sijaan joustavimman ratkaisun joka tilanteeseen. Whim tuo kaikki pelaajien tarvitsemat eri palvelut saumattomasti yhteen. Perinteisesti Kisikseen on saavuttu raitiovaunulla. Nyt Kisahallilla on myös kaupunkipyöräasema, joka tarjoaa oivan yhdistelmän kauempaa metrolla saapuville pelaajille, kertoo Whimin markkinointi- ja myyntijohtaja Esa-Pekka Nykänen.

– Tässä on siihen oivallinen ratkaisu, kun vaikka taksilla pääsee suoraan ovelle. Innolla odotamme, mitä kaikkea saadaan yhdessä tästä Whimin kanssa kehitettyä, toteaa Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen.

Julkisen liikenteen, taksien ja kaupunkipyörien ohella pelaajille käyttöön annettavat Veho Go -autot ovat yksi uusista ominaisuuksista Whim-sovelluksessa.

Veho Go täyttää aukon perinteisen päiväkohtaisen autovuokran ja pitkäkestoisten leasingsopimusten välillä ja on ratkaisu käyttäjille, jotka tarvitsevat autoa vaihtelevan päivämäärän kuukaudessa.

Kaikki Whim-käyttäjät saavat tulevissa välierissä 3 euron alennuksen ottelulipuista.


Lue tästä muita juttuja Whimistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here