Whim on edullisin tapa kaupunkipyöräillä Helsingissä ja Espoossa

Whim-liikkumissovellusta kehittävä MaaS Global tuo kaupunkipyörät mahdollisimman monen käyttöön ja tarjoaa edullisimman tavan kaupunkipyöräillä Helsingissä ja Espoossa tänä kesänä.

Whim tarjoaa koko kaupunkipyöräkauden 24,90 euron kertamaksulla, kun asiakas tilaa pyöräilykauden Whim-sovelluksen kautta kesäkuun loppuun mennessä. Normaali hinta on 30 euroa kaudelta.

Koko kaupunkipyöräkauden ostaminen kertamaksulla on uusi lisäys Whimin palveluvalikoimaan. Kaupunkipyörät kuuluvat tuttuun tapaan myös kaikkiin olemassa oleviin Whim-kausitilauksiin.

Kampanjan myötä Whim on edullisin tapa käyttää kaupunkipyörää tänä kesänä.

Edullisen hinnan lisäksi kaikki kaupunkipyöräkauden ennakkorekisteröitymisen 29.3. mennessä tehneet saavat viisi euroa matkustusrahaa mihin tahansa Whimin matkustuspalveluun.

Rahalla voi matkustaa esimerkiksi HSL:n julkisella liikenteellä, Tier-sähköpotkulaudoilla, Lähitaksin, Taksi Helsingin, Kajonin ja Menevän takseilla sekä Sixtin ja Hertzin vuokra-autoilla.

Katso tästä muita juttuja kaupunkipyöristä.

Kaupunkipyörät ovat vakiinnuttaneet muutamassa vuodessa paikkansa osana Helsingin ja Espoon kaupunkiliikennettä. Koko kauden kaupunkipyöräilijöitä oli Helsingissä ja Espoossa viime vuonna melkein 13 000 enemmän kuin aikaisempana vuonna. Helsingissä kaupunkipyörien käyttöaste on myös kansainvälisessä vertailussa korkea.

– Whim-sovellus ei ole ainoastaan edullisin, vaan myös kätevin tapa käyttää kaupunkipyöriä. Sovelluksesta näkee suoraan kaupunkipyörä-asemien sijainnit sekä saatavilla olevien kaupunkipyörien määrän. Lisäksi sovelluksesta voi helposti varata Tier-sähköpotkulaudan tai vaikka taksin, sanoo Whim-palvelun kehittäneen MaaS Globalin Suomen maajohtaja Jarkko Jaakkola.

Kaupunkipyöräkausi alkaa Helsingissä ja Espoossa jo 23.3.

https://whimapp.com/fi/

https://kaupunkipyorat.hsl.fi/fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here