Whim tarjoaa nyt uudenlaista viikonloppuautoilua

Whimin kehittäneen MaaS Globalin mukaan suurelle osalle pääkaupunkiseutulaisia autolle on tarvetta lähinnä vain viikonloppuna, mutta arkena muut kulkumuodot ovat mielekkäämpiä ja auto lähinnä pysäköintiongelma.

– Tekemästämme kyselytutkimuksesta kävi selvästi ilmi, että Whim Weekendin kaltaiselle palvelulle on kysyntää. Suunnittelimme tilauksen asiakkaiden toiveiden mukaan ja pyrimme helpottamaan erityisesti autottomien liikkumista niin arkena kuin viikonloppuna, jolloin tarpeet ovat huomattavasti erilaiset. Whim Weekend on myös modernimpi vaihtoehto esimerkiksi perinteiselle kesäautolle, kertoo Suomen maajohtaja Jarkko Jaakkola MaaS Globalilta.

30 päivän pituiseen Whim Weekend -tilaukseen sisältyy vuokra-auto jokaiselle viikonlopulle perjantaista maanantaihin, 30 päivän HSL-lippu vyöhykkeille A-B tai B-C, rajattomasti 30 minuutin kaupunkipyörämatkoja Helsingissä ja Espoossa sekä -15% kaikista Kajonin, Lähitaksin ja Taksi Helsingin taksimatkojen hinnoista.

Auton vuokra-aika alkaa perjantaina kello 15 ja päättyy maanantaina kello 14. Auton malli on Ford Fiesta tai vastaava. Seuraavaan luokkaan korotus (Ford Focus tai vastaava) maksaa 9,90 per päivä.

Whim Weekend -tilaus avataan ensimmäisessä vaiheessa 100 ensimmäiselle tilaajalle 249 euron kausimaksua vastaan.

Tilaukseen pyritään syksyyn mennessä lisäämään uusia palveluntarjoajia ja kulkumuotoja sekä mahdollistamaan tilauksen tekeminen kaikille halukkaille.

Katso lisää tästä.

Toimituksen kommentti: Tällainen palvelu on sinällään ihan hieno vaihtoehto. Käytännössä palvelu saattaa kuitenkin maksaa paljon enemmän, jos tarvitaan perusautoa isompaa autoa ja HSL-lippua kolmelle tai neljälle vyöhykkeelle. Esimerkiksi vyöhyke ABC maksaa jo 47 euroa lisää. Jos koko kuukauden tarvitsee isompaa autoa, tulee hintaan lisää jo toista sataa euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here