ALD Automotiven yhteiskäyttöautot ovat nyt mukana Whim-sovelluksessa

8.10.2018 11.45

 

Ensimmäiset ALD Automotiven yhteiskäyttöautot löytyvät EuroParkin CityForum -parkkihallista Helsingin ydinkeskustasta.

ALD-yhteiskäyttöautot ovat aluksi ainoastaan Whim Unlimited -kuukausitilaajille, mutta palvelu laajennetaan myöhemmin myös muille Whim-käyttäjille.

Yhteiskäyttöautot ovat noudettavissa kello 06-00 välisenä aikana ja palautettavissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ensimmäiset ALD-yhteiskäyttöautot löytyvät EuroParkin CityForum -parkkihallista Helsingin keskustassa.

Autot ovat löydettävissä opasteita seuraten omilta paikoiltaan ja tunnistettavissa sekä ALD Automotiven että Whimin logojen ansiosta.

Polttoaine sisältyy vuokrahintaan ja autojen tankkaus onnistuu Neste-asemilla autoista löytyvällä maksukortilla. Tankkaukseen kulunut aika hyvitetään asiakkaalle 30 minuutin auton käyttöajan mukaisesti.

Asiakas voi tällä hetkellä valita haluamansa auton viidestä automallista: VW Golf Variant, Nissan Note, Skoda Fabia Combi, Toyota Auris Touring Sport ja Lexus CT 200h. 

Ensimmäiset kaksi tuntia maksavat 22 euroa, tämän jälkeen lisätään 5 euroa jokaista 30 minuuttia kohden. Vuorokausimaksu on kuitenkin maksimissaan 89 euroa.

https://whimapp.com/fi/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän