Kohta Helsingin seudulla tarjolla 50 Citroënin yhteiskäyttöautoa

Juuri kesän kynnyksellä Helsingin keskusta tulee täyttymään yhteensä 50:sta ja 37 :ään erilaiseen värikkääseen asuun puetusta uudesta Citroën C3 –autosta, kun Citroën ja liikkumispalveluja tarjoava 24 Rantal Network Oy yhdessä vapauttavat 29.5. uudet yhteiskäyttöautot kaikkien käyttöön.

Tätä ennen kuka tahansa voi ilmoittautua kuskiksi C3 :ille ja ehdokkaista 50 valitaan ensimmäisiksi Citroën C3 24Go -yhteiskäyttöauton kuljettajiksi ja palkitaan 100 minuutilla ilmaista ajoaikaa.

Kaikki autot vapautetaan yhteiskäyttöautoiksi samanaikaisesti Helsingin Kampin Narinkkatorilta, jossa järjestetään 29.5. klo 15 -17 katutapahtuma ja kaikki 50 C3-autoa täyttävät Kampin toriaukion ennen kuin lähtevät valittujen kuljettajien kanssa värikkässä jonossa matkaan.

Tämän jälkeen autot ovat kaikkien 24Go –asiakkaiden ajettavana ja autoja löytää eri puolilta Helsingin keskustaa sijaitsevilta pysäköintipaikoilta.

Liikkumispalvelu vie myös keskustan ulkopuolelle pääkaupunkiseudulla ja pysäköintipaikkoja on runsaasti tarjolla eri puolilla Helsinkiä, Espoossa muun muassa Tapiolassa ja Espoon Keskuksessa sekä Vantaalla Tikkurilassa.

Käyttöön voi ottaa lähimmän vapaana olevan auton oman tarpeen mukaan ja vastaavasti jättää sen minne vain sallitulle pysäköintipaikalle palvelun voimassaoloalueen sisällä pääkaupunkiseudulla.

Auton ovi avataan ja auto käynnistetään 24Go –verkkosovelluksella (verkko-osoite : 24Go.fi/C3), jota ei tarvitse ladata puhelimeen.

Matkapuhelin, verkkoyhteys ja selain riittävät tähän.

Auton käytöstä veloitetaan vain ajominuuttipohjaisen hinnoittelun mukaan. Verkkosovellus tulee käyttöön lanseeraustapahtuman yhteydessä 29.5.2019.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän