Yksi yritys hoitaa ainoana jälleenmyyjänä kiinalaisten Dongfeng- ja Voyah-sähköautojen  jälleenmyynnin

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj aloittaa ainoana Dongfeng- ja Voyah-sähköautojen jälleenmyyjänä Suomessa.

Yhtiö on solminut 12.3.2024 jälleenmyyjäsopimuksen merkkien maahantuonnista vastaavan Nordcars Finland Oy:n kanssa. Jälleenmyyntisopimus kasvattaa merkittävästi Wetterin osuutta valtakunnallisessa sähköautomarkkinassa.

Wetterin sähköautotarjoama laajenee kuluvan vuoden aikana 8–9 uudella täyssähkö- ja lataushybridi-henkilöautomallilla.

Dongfeng-merkin sähköautot asettuvat n. 20 000–60 000 euron hintaluokkaan ja vastaavat erityisesti edullisemman hintaluokan sähköautojen voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään. Voyah-edustuksen myötä Wetterin Premium-luokan sähköautotarjoama kasvaa.

Dongfeng- ja Voyah-edustukset käynnistyvät Wetterin toimipisteissä Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Joensuussa ja Porissa.

Wetterin paikkakunnat kattavat yli 80 % Suomen Dongfeng- ja Voyah-markkinapotentiaalista. Vuonna 2024 tavoitellaan n. 500 ajoneuvon myyntivolyymiä. Vuonna 2025 Dongfeng-malliston laajentuessa merkin myyntimäärille odotetaan merkittävää kasvua.

”Kiinasta on viime vuosina tullut runsaasti uusia sähköautoja eurooppalaiseen markkinaan. Me arvioimme, että näillä uusilla edustuksilla voimme laadukkaasti vastata edullisemman hintaluokan sähköautojen voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään, ja samalla tarjota uusia vaihtoehtoja myös vaativiin tarpeisiin. Näin autamme myös edistämään vähäpäästöistä autoilua. Merkkiedustuksen laajentaminen on osa yhtiön kasvustrategiaa ja tukee orgaanista kasvuamme sekä vahvistaa asemaamme henkilöautomarkkinassa”, toteaa Wetteri Oyj:n toimitusjohtaja Aarne Simula.

Wetterillä on laaja henkilöautomerkkien ja raskaan kaluston merkkiedustus. Uusimpien lisäyksien myötä merkkien lukumäärä kasvaa 39 automerkkiin.

Lue myös

Voyah Free — sähköautomarkkinoiden uusi valtaaja?

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän