Toyota Aygo X on hinnoiteltu ja ennakkovarausmahdollisuus avattu

Toyotan täysin uusi kompakti crossover-malli, Aygo X on saanut hinnat ja mallin ennakkovarausmahdollisuus on auennut.

Toyotan uutuus saapuu Suomeen neljällä erilaisella varustelutasolla, joista Aygo X Play avaa pelin 16 802 euron hinnallaan.

Aygo X on aina 1,0-litraisella, kolmisylinterisellä bensiinimoottorilla varustettu. Play-varustetason yhteydessä voimansiirtona toimii aina viisivaihteinen, käsivalintainen vaihteisto.

Jo perusvarustetaso pitää sisällään kaiken oleellisen, kuten ilmastoinnin, Toyota Touch -mediakeskus 7 tuuman kosketusnäytöllä sekä peruutuskameralla ja luonnollisesti täyden turvallisuusvarustelun.

Viimeksi mainittu sisältää mm. Pre-Collision -järjestelmän, kaukovaloautomatiikan, kaista-avustimen ja lisäksi mukautuvan vakionopeussäätimen.

Varustetasoista seuraava kantaa nimeä Play Edition. Siihen on saatavilla portaaton Multidrive S -vaihteisto, mikä luonnollisesti lisää ajomukavuutta urbaanissa katukuvassa liikuttaessa. Mediakeskus on tässä varustetasossa 8 tuuman kosketusnäytöllä varustettu, alla pyörivät 17 tuuman kevytmetallivanteet ja takalasit on tummennettua versiota. Lisäksi varustetasoon kuuluu automaattinen ilmastointi, nahkapäällysteinen ohjauspyörä sekä led-ajovalot.

Style-varustetaso on saatavilla ainoastaan portaattomalla Multidrive S -vaihteistolla, jotta varustetason tyylikkyydestä nauttiminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Auton ulkoväri on aina bi-tone -tyyppinen eli katto on ulkoväristä riippumatta musta. Värimaailma jatkuu elegantisti myös sisätiloissa. Sisätilojen muutoksiin kuuluu myös Toyota Smart Connect -mediakeskus, jonka kosketusnäytön kautta ohjataan niin pilvipohjaisen navigoinnin kuin autonkin moninaisia toimintoja – joko paikan päältä tai etänä monipuolisen MyT-sovelluksen avulla.

Katso myös tämä: Toyota julkisti uuden Toyota Aygo X – mallin

Malliston huipulla on rajoitetun aikaa saatavilla oleva Limited, jonka tunnistaa maukkaasta Cardamom Green -ulkoväristä ja oransseista yksityiskohdista niin auton ulko- kuin sisäpuolella. Kevytmetallivanteet ja siten rengaskoko muuttuvat 18-tuumaisiksi, vaihteisto on aina portaaton Multidrive S -vaihteisto ja äänimaailmasta vastaa JBL Premium -audiojärjestelmä.

Täysin uuden Toyota Aygo X -malliston hinnat liikkuvat aiemmin mainitun Play-mallin 16 802 eurosta Limited-mallin 21 210 euroon.

Toyota tarjoaa myös Toyota Easy Yksityisleasing -palvelun. Yksityisleasing pitää aina sisällään mm. huollot, renkaat ja renkaiden kausivaihdot.

Lisäksi normaalien, kuluvien osien ml. renkaiden uusiminen kuuluu sopimuksen piiriin. Aygo X -malliston esimerkkihinnat liikkuvat 350 – 423 €/kk välillä. Tarkemmin Toyota Easy Yksityisleasing -palvelusta kerrotaan tammikuussa 2022.

Täysin uuden Toyota Aygo X -mallin ennakkohinnasto, alustavat tekniset tiedot sekä varusteluettelo löytyvät täältä.

Ensimmäiset Aygo X -mallit saapuvat Suomeen kesäkuussa 2022.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän