Nyt Autotoday antaa poliitikoille puheenvuoron!

Olemme tänään avanneet uuden Eduskuntavaalit 2019 -osion sivustollemme.

Auto- ja liikenneaiheet ovat tärkeässä roolissa tulevissa eduskuntavaaleissa. Sen vuoksi Autotoday avaa sivustonsa eduskuntavaaliehdokkaille.

Avaamme oman osion nimeltään Poliitikon puheenvuoro, jossa julkaisemme eduskuntavaaliehdokkaiden näkemyksiä auto- ja liikennealasta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Auto- ja liikenneala sisältää muun muassa autojen eri käyttövoimat, polttoaineet, verotuskysymykset, päästöasiat jne.

Toimitus pidättää oikeuden tarvittaessa lyhentää ja muokata tekstejä niiden perusviesti kuitenkin säilyttäen.

Jutuissa tulee mainita ehdokkaan nimi, puolue ja vaalipiiri. Ehdokasnumerot lisätään juttuihin, kunhan ne on julkaistu ja tiedot lähetetty toimitukseen.

Jutun mukana pyydämme lähettämään ehdokkaan kasvokuvan, tai lyhyen videon, sekä mahdollisesti aiheeseen liittyvän toisen kuvan.

Kuvaajan nimi on hyvä mainita ja kuvan julkaisuun tulee olla kuvaajan lupa. Sama ehdokas voi toimittaa useampia juttuja, mutta niiden julkaisuaikataulun päättää toimitus.

Autotoday ei edellytä teksteille yksinoikeutta, eli julkaisemme myös muualla julkaistuja tekstejä, jos siihen on lupa toiselta medialta.

Toimitus voi myös nostaa Poliitikon puheenvuorossa julkaistuja näkemyksiä omalle uutispalstalleen ja viitata ehdokkaan tekstiin, sekä kysyä lukijoiden mielipidettä ehdokkaan näkemyksistä.

Tekstit ja kuvat tulee toimittaa Autotodayn toimitukseen osoitteeseen toimitus@autotoday.fi

 

Osio on avattu ja ensimmäinen juttu on julkaistu.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän