Leasingyhtiö melkein kolminkertaisti liikevaihtonsa

Kuva: Järvileasing.

Yrityksille ajoneuvoja, koneita ja laitteita leasinginsopimuksella tarjoava Järvileasing jatkaa vahvaa kasvuaan.

Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 32 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 11 miljoonaa. Uusia palvelupisteitä avattiin vuoden aikana Kuopioon, Mikkeliin, Turkuun ja Tampereelle.

Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemen mukaan kasvun takana on Järvileasing toimintakonsepti.

– Kuuntelemme koko ajan kenttää eli asiakkaitamme. Niinpä Järvileasingistä on tullut paljon muutakin kuin perinteinen pelkästään autoleasingiä tarjoava yritys. Toki liikevaihdostamme suurin osa tulee henkilö- ja hyötyajoneuvojen leasingistä, mutta asiakasyritysten toiminnassaan tarvitsemien koneiden ja laitteiden leasingin osuus kasvaa koko ajan.

Uusia palvelupisteitä vuonna 2019

Vuoden 2019 alussa avattiin uusimmat Järvileasingin palvelupisteet Päijät-Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueille. Samalla vahvistettiin Uudenmaan ja Helsingin alueen miehitystä uudella palvelupäälliköllä. Suunnitelmissa on vahvistaa palvelupisteverkkoa vuoden aikana uusilla pisteillä vielä ainakin kolmelle uudelle paikkakunnalle.

– Tällä hetkellä palvelupisteitä on 10 ympäri Suomen, vuoden loppuun mennessä niitä on 13-15. Sen lisäksi haemme jatkuvasti aktiivisesti myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita täydentämään ja parantamaan olemassa olevien pisteidemme palvelua, kertoo Markku Peltoniemi.

– Tälle vuodelle odotamme edelleen hyvää kasvua, 2019 liikevaihtotavoitteemme on 45-50 miljoonaa euroa.

Järvileasing kuuluu Autotalo Järvi -konserniin, jonka kokonaisliikevaihto oli vuonna 2018 noin 50 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa Järvileasingillä oli vuoden 2018 lopussa 25 henkilöä, koko konsernissa 42.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here