Nyt MAN-auton voi hankkia leasingrahoituksella

MAN Truck & Bus tuo Suomessa markkinoille MAN paketti- ja kuorma-autojen ja niiden ylläpidon kustannusten osalta etukäteen tiedettävissä olevan ja käyttäjälle riskittömän leasingpalvelun.

Uusi MAN Lease -leasingpalvelu mahdollistaa hankinnat aina pakettiautoista kuorma-autoihin, kattaen koko laajan MAN-malliston: TGE, TGL, TGM, ja TGS sekä TGX.

MAN Lease sopii yritykselle, joka ei halua itse vastata huolloista eikä rahoituksesta. Leasing on helppo tapa hankkia auto ilman muita tarvittavia vakuuksia.

Hankinnan kustannukset jakautuvat tasaisesti, jolloin kulujen ennustettavuus, hallinta ja vertailtavuus helpottuvat. Leasingsopimus tasoittaa kassavirtaa, optimoi vakuuksia ja tehostaa tasetta.

MAN Lease -leasingsopimuksen vuokra-aika on sovittavissa 36-60 kuukaudeksi ja kiinteä vuokraerä laskutetaan aina kuukauden välein. Sopimuskulujen hallinnointi hoituu yhdellä laskulla, mikä myös helpottaa yrittäjän arkea. Leasingpalvelun rahoittaa OP Yrityspankki Oyj.

Leasingsopimuksen kiinteä kuukausivuokra sisältää mm. huolenpitosopimuksen (määräaikaishuollot ja -tarkastukset sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset) sekä mahdolliset lisäpalvelut ja -turvat.

Sopimusta voidaan täydentää erikseen ostettavilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi huolenpito päällirakenteelle, takalaitanostimelle, kylmäkoneelle, viranomaistarkastuksille ja todistuksille sekä digitaalisille palveluille ja huoltoautopalvelu tai hinauspalvelu lähimmälle valtuutetulle MAN-huoltopisteelle.

Lisäksi sopimukseen voidaan ostaa lisäpalveluna sijaisauto MAN Rentin kautta yllättävien ja äkillisten auton käyttöä estävien vikojen korjauksen ajaksi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here