Vuoden Auto Suomessa 2018 julkistetaan 13.12.2017 aikaisempaa isommassa juhlatapahtumassa

Kuluvan vuoden Vuoden Auto Suomessa on Volvo S90/V90

15.6.2017 13.45

 

Suomessa on kolme vuotta valittu Vuoden auto Suomessa. Valinnasta vastaa Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenistö.

Aikaisemmin tulokset on julkistettu Vuoden Auto Suomessa -gaalassa, mutta tänä vuonna gaala saa isommat puitteet ja uuden nimen.

Tänä vuonna gaala järjestetään joulukuun 13. päivänä. Gaala käsittelee aiempaa laajemmin auto- ja liikennealan ilmiöitä, yrityksiä ja ihmisiä – autokorjaamoista rallitähtiin ja rengasmaahantuojista vakuutusalaan. Samalla nimi vaihtuu Auto- ja Liikennegaalaksi.

– Tarkoituksena on lisätä palkintokategorioita ja iltajuhlan viihteellisyyttä sekä kasvattaa gaalan kokoa ja näyttävyyttä, kertoo Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Auto- ja liikennetoimittajien äänestyksellä valitseman Vuoden Auto Suomessa -tittelin rinnalle gaalan toiseksi pääpalkinnoksi nousee 100-vuotiaan Suomen kunniaksi julkistettava Vuosisadan Liikenneteko, joka valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Gaalan juontavat aiemmista gaaloista tuttu Pekka Kaidesoja ja kilpa-autoilija, radiojuontaja ja tv-kommentaattori Emma Kimiläinen-Liuski.

Auto- ja liikennegaalan järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ja Event Management Group yhteistyössä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ja Messukeskuksen kanssa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän