Auto- ja liikennegaalan järjestäjä vaihtuu

Alma Media järjestää Auto- ja liikennegaala 2024 -tapahtuman yhdessä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ja Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa joulukuussa 2024.

Tapahtuman tarkoituksena on kehittää auto- ja liikennejournalismia ja lisätä kiinnostusta liikenneturvallisuutta kohtaan. Tapahtuman avulla halutaan lisäksi lisätä yleistä tietoisuutta autoilusta ja liikenteestä ja nostaa auto- ja liikennealan sekä sen piirissä toimivien tahojen arvoa ja arvostusta.

− Olemme iloisia päästessämme kehittämään tätä arvostettua sidosryhmä- ja palkitsemisgaalatilaisuutta yhä paremmaksi Alma Median kanssa. Vuoden Auto Suomessa -palkitsemiseen liittyvä kokonaisuus koeajo- ja äänestysprosesseineen säilyy edelleen tärkeänä koko autoalalle, suomalaiskuluttajille, jäsenkunnallemme sekä kaikille ajoneuvoalasta sisältöä tuottaville medioille, toteaa Auto- ja liikennetoimittajat ry:n puheenjohtaja Kalle Kalaja.

− Vuoden Auto Suomessa -palkinto ja sen ympärille rakentuva gaalatapahtuma on autoalalla erittäin arvostettu. Autonvalmistajien valtuuttamia maahantuojia edustava Autotuojat ja -teollisuus ry on iloinen, että nyt jo 10-vuotias Auto- ja liikennetoimittajien (AuLi) Vuoden Auto Suomessa -valinta ja gaalaperinne jatkuvat vuonna 2024 yhdessä Alman kanssa. Alman ja AuLi:n kanssa pääsemme rakentamaan tapahtumasta entistäkin upeamman ja näkyvämmän, iloitsee Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Tapahtumassa julkistetaan Vuoden Auto Suomessa 2025

Vuoden Auto Suomessa -arvonimestä kilpailevat edellisen vuoden marraskuun alun ja kuluvan vuoden lokakuun lopun välillä myyntiin tulleet uutuusmallit. Keskeisiä valintaperusteita Vuoden Auto Suomessa -arvonimen voittajalle ovat rahalle saatava vastine, auton turvallisuus, tekninen edistyksellisyys ja ajettavuus. Arvonimi on jaettu vuodesta 2014 lähtien.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös yritysten ajoneuvohankinnoista päättäville yritysten autopolitiikan ajankohtaisia teemoja käsittelevä päättäjäseminaari.

Lue myös: Auto ja liikennegaalassa palkittiin alan vaikuttajia

Lue myös: Tämä auto on kymmenes Vuoden Auto Suomessa -tittelin saanut malli!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän