Tällainen on Bentley Flying Spur -auton matkustamo

Olemme aikaisemmin esitelleet joitakin yksityiskohtia Bentley Flying Spur -mallista. Nyt vuorossa on matkustamo, eli auton takapenkkiläisen maailma.

Matkustamon takaosa voidaan räätälöidä asiakkaiden yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Takaistuimen matkustajille on tarjolla valikoima huippuluokan varusteita, kuten viihdejärjestelmän tablettitietokoneet, high-end-audiojärjestelmien huippuosaajan Naim for Bentley -äänentoistojärjestelmä sekä juomajäähdytin.

Kuva: Bentley.

Takaistuinten keskellä olevaan käsinojaan on sijoitettu uusi pullonjäähdytin, jonka lämpötilan voi säätää +6 – -6 asteeseen. Sen koko mahdollistaa varustautumisen kaiken tyyppisille matkoille: viilenemään mahtuu kuusi kolmanneslitran virvoitusjuomapulloa, neljä puolen litran pulloa tai kaksi täysikokoista samppanjapulloa. Uuden muotoilun ansiosta jäähdyttimen ulkomitat ovat entistä pienemmät, joten valtavasta 420 litran tavaratilasta ei tarvitse tinkiä juurikaan tilaa.

Kuva: Bentley.

Integroitua teknologiaa työntekoon tai rentoutumiseen

Flying Spur on Bentleyn tiedotteen mukaan kaikkien aikojen edistyksellisin Bentley – huippuluokan elektroniikan ja käsityötaidon yhdistelmä. Se edustaa Bentleyn tulevaisuuteen suuntautuvaa teknologista lähestymistapaa: helppokäyttöisyys yhdistetään hienostuneeseen suunnitteluun ja toiminnallisuuteen.

Matkustamon takaosan keskellä on viisituumainen kosketusnäytöllä ohjattava kaukosäädin. Kosketusnäyttö liukuu esiin nappia painamalla ja tarjoaa takaistuimen matkustajille mahdollisuuden hallita esimerkiksi takaistuimen säätöjä, ilmastointia, ikkunan kaihtimia ja jopa konepellin Flying B -maskottia.

Kuva: Bentley.

Takaistuinten tärkeimmät säädöt tehdään oviin sijoitetuilla painikkeilla: selkänojan voi säätää 14 asentoon ja niissä on viisi hierontatoimintoa. Reunimmaiset takaistuimet ovat ilmastoituja ja lämmitettyjä ja niskatuet säätyvät sähköisesti.

Äänentoistoelämyksen tarjoaa Naim for Bentley -äänentoistojärjestelmä. Sen 21-kanavainen 2 200 watin vahvistin syöttää ääntä 19 kaiuttimen järjestelmälle (mukaan lukien superdiskantit) ja kahdelle istuimiin asennetulle bassolle.

Käyttäjä voi valita mieltymystensä mukaisesti jonkin kahdeksasta digitaalisesti muokatusta äänitilasta ja tyylikkään vaikutelman viimeistelevät valaistut kaiutinritilät.

Naim for Bentley -äänentoistojärjestelmä voidaan täydentää Rear Seat Entertainment -sovelluksella, joka koostuu kahdesta etuistuimien taakse sijoitetusta tabletista, joilla hallitaan Bentleyn multimediajärjestelmää.

Irrotettavissa 10,2-tuumaisissa Android-pohjaisissa tableteissa on 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteydet sekä Google Play -kauppa ja niihin voi ladata sekä mediaa että sovelluksia.

Kuva: Bentley.

15 eriväristä nahkavaihtoehtoa

Oman yksilöllisen sisustuksen voi rakentaa 15 erivärisen nahkan ja kahdeksan eri puuviilun valikoimasta. Ompeleet ja tunnusmerkit voidaan valmistaa myös taustanvärisenä tai kontrastiväreissä. Myös istuinverhoilun tereet voi valita kontrastivärisinä, mikä muistuttaa alkuperäisestä 1950-luvun Flying Spurista.

Bentleyn perinteistä pohjautuva käsityötaito kehittyy edelleen, joten tarjolla on koko ajan uusia ratkaisuja, kuten nahkaiset 3D-ovipaneelit sekä istuinten timanttitikkaukset.

Pintamateriaalien visuaalisen vaikuttavuuden maksimoi valinnainen panoraamakattoluukku.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

Kuva: Bentley.

Kuva: Bentley.

Kuva: Bentley.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!