Bentley tuo takapenkkiläisille oman kosketusnäytöllä varustetun kauko-ohjaimen

Uuden Bentley Flying Spur -mallin takaistuimilta on käytettävissä monitoiminen kosketusnäytöllä varustettu kauko-ohjain.

Se tarjoaa takaistuimilla matkustaville laajat mahdollisuudet hallita auton kattavia ylellisyystoimintoja, jolloin matkustusmukavuuteen vaikuttavia säätöjä voi tehdä helposti ja tarkasti, todetaan Bentleyn tiedotteessa.

Kuva: Bentley.

Kauko-ohjain pysyy paikallaan keskikonsolin takareunassa integroitujen magneettien avulla. Se nousee nappia painamalla takaistuimella matkustavien käyttöön.

Laite itsessään on tehokas, yhden gigan muistilla ja neliytimisellä prosessorilla varustettu tietokone. Käyttöliittymänä on 1280 x 720 pikselin näyttö.

Käyttö on helppoa ja intuitiivista haptisen palautteen ja integroitujen huippuluokan antureiden, mm. kolmiakselisen kiihtyvyysanturin ja läheisyysanturin ansiosta.

3200 mAh:n litiumpolymeeriakun ansiosta ohjainta voi käyttää jatkuvasti myös pitkillä matkoilla ilman lataustarvetta.

Kuva: Bentley.

Samalla näytöllä voi säätää istuimen 14 asentoon säädettävää selkänojaa, hallita kuusivaiheista istuinlämmitystä ja ilmastointia, viittä hierontatoimintoa sekä käsinojan lämmitystä.

Kosketusnäyttö-kauko-ohjain antaa lisäksi matkustajalle täyden kontrollin matkustamon takaosan ilmastoinnin toimintoihin.

Puhallusnopeutta, lämpötilaa, ilmanjakoa sekä matkustamon ilman puhtautta sekä matkustajien hyvinvointia parantavien ionisaattoreiden toimintaa voidaan säätää molemmilla puolilla.

Kosketusnäytöllä hallitaan Flying Spurin lasista panoraamakattoikkunaa ja sivuikkunoita, joista luonnonvalo pääsee matkustamoon niin haluttaessa. Valon määrää voi vähentää ja yksityisyyttä lisätä säätämällä panoraamakaihdinta sekä takaikkunoiden kaihtimia.

Kuva: Bentley.

Lisävarusteena saatava Mood Lightning -tunnelmavalaistus mahdollistaa takamatkustamon värimaailman ja valaistuksen voimakkuuden säätämisen omien, tallennettavien asetusten mukaisesti.

Lisävarusteena saatavan 2 200 watin ja 18 kaiuttimen Naim for Bentley -äänentoistojärjestelmän toimintoja säädetään niin ikään kaukosäätimen käyttöliittymällä, samoin koko multimedialaitteistoa

Kosketusnäytön avulla takaistuimelta päästään näkemään myös informaatiota, joka on perinteisesti vain kuljettajan käytössä. Ajonopeus, reittitiedot, ulkolämpötila sekä täydelliset navigointitiedot varmistavat sen, että matkustajat ovat täydellisesti ajan tasalla.

Kaiken tämän lisäksi kaukosäätimestä löytyy vielä yksi mielenkiintoinen toiminto: konepeltiä koristavan Flying B -maskotin voi nostaa näkyville tai piilottaa kaukosäätimellä, joten matkustajat voivat jopa muokata auton keulan ilmettä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!