Bentleyn uudessa viihdejärjestelmässä on kaksi 10,1 tuuman näyttöä takapenkkiläisille

Bentley esitteli Flying Spur- ja Bentayga-malleihin uuden takaistuimen matkustajille suunnatun viihdejärjestelmän.

Bentley Rear Entertainment tarjoaa uusinta liitettävyysteknologiaa, joka yhdistää erittäin joustavan viihdejärjestelmän ja molemmissa malleissa jo olevan Naim for Bentley -äänentoistojärjestelmän, todetaan Bentleyn tiedotteessa.

Nerokkaan “bring your own device” -konseptin ansiosta asiakkaat voivat ilman kaapelikytkentöjä suoratoistaa sisältöjä omasta älypuhelimistaan, tietokoneestaan tai tabletistaan Bentley Rear Entertainment -järjestelmään.

Viihdejärjestelmä sisältää kaksi 10,1-tuumaista teräväpiirtonäyttöä, jotka on kiinnitetty etuistuimien selkänojien takapuolelle. Näytöt ovat irrotettavia, niissä on kristallinkirkas grafiikka, ja jopa 1920 x 1080 pikselin resoluutio.

Kuva: Bentley.

Bentley Rear Entertainment -järjestelmän ääni voidaan suoratoistaa bluetoothin kautta joko auton mukana tuleviin kuulokkeisiin tai matkustajan omiin kuulokkeisiin.

Ääni voidaan vaihtoehtoistesti suoratoistaa suoraan Flying Spurin tai Bentaygan omaan Naim-äänentoistojärjestelmään, joka Flying Spurissa on alansa johtava 2200 watin tehollaan. Langattoman verkon kautta tehtävät ohjelmistopäivitykset varmistavat, että asiakkaan laite seuraa tulevaisuudessakin uusinta teknistä kehitystä.

Integroitua teknologiaa työntekoon tai rentoutumiseen

Takaistuinten matkustajat voivat syöttää sisältöä järjestelmään ja Bentley Rear Entertainment -näytöille sekä iOS- että Android-mediasovelluksista.

Jos sekä laite että Bentley Rear Entertainment -järjestelmä ovat samassa WiFi-verkossa, matkustajat voivat katsoa näytöiltä esimerkiksi Amazon Prime-, Disney+ sekä Apple TV -sisältöjä.

Asiakkaan laitteen näyttö – mukaan lukien ponnahdusikkunat, ilmoitukset ja näytön kiertäminen – voidaan peilata tarkasti Bentley Rear Entertainment -järjestelmän 10,1-tuumaiselle näytölle.

Suosittu, tuhansia elokuvia ja tv-ohjelmia tarjoava suoratoistopalvelu Netflix on esiasennettu Bentley Rear Entertainment-järjestelmään ja sitä voidaan katsoa ilman, että tietoja tarvitsisi suoratoistaa asiakkaan laitteelta.

Kuva: Bentley.

Molemmat irrotettavat kosketusnäytöt on varustettu hdmi-portilla, joka mahdollistaa medialaitteiden, kuten Amazon Firestickin tai esimerkiksi pelikonsolin kytkennän järjestelmään.

Usb-c-portti tarjoaa latauspisteen matkustajien mobiililaitteille sekä liitännän ohjelmistopäivitysten varmuuskopioinnille. Laitteiston mukana toimitetaan myös kuulokeliitäntä vaihtoehtona Bluetooth-yhteydelle.

Korkean resoluution näytöt toimivat kosketusnäytöllä, joten äänenvoimakkuutta, kirkkautta, lähteen valintaa sekä kätevää käyttöohjetta on helppo käyttää.

Kumpikin Bentley Rear Entertainment -näyttö on kiinnitetty etuistuimen selkänojan takapuolelle mittatilaustyönä tehtyyn telineeseen, joista myös laitteiden virta kytketään päälle. Näytöt ja telineet voidaan haluttaessa myös poistaa.

Näytön takaosassa on huomaamaton mikrofoni, joka monitoroi jatkuvasti Naim-äänentoistojärjestelmän ääntä ja varmistaa, että se on aina synkronoituna Bentley Rear Entertainment -järjestelmässä toistettavaan mediaan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here