Sisu Auto saa taas osia, tuotanto käynnistyy

Korona-viruksen aiheuttamien rajoitusten purkautuminen mahdollistaa Sisu Auton tuotannon uudelleen käynnistämisen, todetaan yhtiön tiedotteessa.

Maailmanlaajuiset komponenttitoimitushäiriöt pysäyttivät Sisu Auton tuotannon huhtikuun alkupuolella. Nyt komponenttitoimittajien toimituskyky on yleisesti parantunut, mikä luo edellytykset tuotannon vaiheittaiseen ylösajoon.

– Epidemiasta ja siitä johtuvasta haasteellisesta kuorma-autokaupan markkinatilanteesta huolimatta tilauskantamme on vahvistunut kasvuvuosien 2018 ja 2019 tasolle. Tulevien elvytystoimien vuoksi uskomme raskaiden kuorma-autojen markkinan kehittyvän maansiirto- ja raakapuukuljetuksiin suunnattujen tuotteiden osalta edelleen positiivisesti, toteaa tiedotteessa toimitusjohtaja Petri Kananen.

Tiedotteen mukaan Sisu Auton työntekijöiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tehtaalle on hankittu desinfiointiaineautomaatteja ja hengityssuojaimia, joiden käyttäminen on ohjeistettu työntekijöille.

Katso tästä muita juttuja Sisu Autosta.

Lisäksi lähikontakteja pyritään välttämään ja esimerkiksi taukotilat on järjestetty uudelleen.

– Tuotantokatkoksen aikana pidettyjen kesälomien ansiosta kykenemme tuottamaan ajoneuvoja keskeytyksettä läpi kesän. Tavoitteenamme on saada purettua kertynyttä tilauskantaamme ja päästä takaisin normaaliin neljän kuukauden toimitusaikaan syksyn aikana, kertoo tuotantopäällikkö Teemu Puustinen.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!