Syyskuussa hyötyautot kiinnostivat Kamuxin verkkosivuilla

Syyskuussa hyötyautot nousivat vahvasti esiin Kamux.fi-palvelun niin katsotuimmissa automalleissa kuin yksittäisissä katsotuimmissa autoissakin – myös katseenkääntäviä tehopelejä mahtui joukkoon, todetaan Kamuxin tiedotteessa.

Katsotuimpien yksittäisten autojen listalle nousi syyskuussa liuta tehopelejä sekä useampi hyötyauto. Land Roverin Range Rover Sport on mustanpuhuva järeä yksilö, jossa ei ole laadusta tingitty.

– Land Roverin Range Rover Sport on huippuvarusteltu auto, joka sopii isommallekin perheelle. Laatumenopeli, joka ei jätä kylmäksi, Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki toteaa.

Kärkisijoilla keikkui myös tehokas Audi RS5, joka on viimeistelty upeilla yksityiskohdilla niin ulkoa kuin sisätiloistakin. Upea virtaviivainen urheiluauto BMW i8 puolestaan on erikoisuus, joka herättää huomiota matalalla erikoisella muotoilullaan ja upeilla ylöspäin avautuvilla ”lokinsiipiovillaan”.

Hyötyautoissa yhdistyy käytännöllisuus ja tarkoituksenmukaisuus

Syyskuun katsotuimpien automallien listan kärkikymmenikköön kiilasivat hyötyautoista Mercedes-Benzin Sprinter ja Volkswagenin Transporter.

– Hyötyautoissa yhdistyy käytännöllisyys ja tarkoituksenmukaisuus. Hyötyautojen valikoima on erittäin laaja, ja niitä on saatavilla käyttötarpeen mukaan pienpakettiautoista kevytkuorma-autoihin, Iiskonmäki sanoo.

Erilaisia hyötyautoja etsitään niin rakennusalan, asennuspuolen kuin kuljetusalankin tarpeisiin. Metsäalan yrittäjillä on omat tarpeensa esimerkiksi kuljetusten ja maastossa liikkumisen vinkkelistä. Yksityishenkilöt taas katselevat usein vetoautoa tai matkailuautoa muun muassa raskaampiin harrastekuljetuksiin tai kotimaanmatkailuun.

Myös syyskuun yksittäisten katsotuimpien autojen Top-10 joukkoon nousi hyötyautoja. Ford F150 on oikea metsämiehen unelma. Sähäkän sininen F150 herättää huomiota värillään sekä massiivisuudellaan. Tällä autolla pärjää vaikeammassakin maastossa — eikä jää jalkoihin maantielläkään.

Mercedes-Benzin Sprinter taas on suurikokoinen auto, joka sisältää jatko-ohjaamon, joten autoa voi käyttää niin matkailukäytössä kuin työkäytössäkin — tavaratilaa tästä yksilöstä ei puutu.

Kamux.fi:n syyskuun katsotuimmat yksittäiset autot

1. Wilson Tool Motorhome

2. Land Rover Range Rover Sport

3. Jeep Cherokee

4. Ford F150

5. Audi RS5

6. BMW 140i

7. Mercedes-Benz S

8. BMW i8

9. Mercedes-Benz CLS

10. Mercedes-Benz Sprinter

Kamux.fi:n syyskuun katsotuimmat automerkit

1. Mercedes-Benz

2. BMW

3. Volkswagen

4. Volvo

5. Audi

6. Toyota

7. Ford

8. Skoda

9. Nissan

10. Opel

Kamux.fi:n syyskuun katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, C-sarja

2. Mercedes-Benz, E-sarja

3. Volkswagen Passat

4. Volkswagen Golf

5. Audi A4

6. Volvo V70

7. Skoda Octavia

8. Mercedes-Benz Sprinter

9. Volkswagen Transporter

10. Audi A6

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän