Nyt pääsee taas seuraamaan hinaajasankareiden toimintaa Norjan petollisilla vuoristoteillä

National Geographic TV -kanavan kansainvälinen hittisarja Pohjoisen valtatien pelastajat palaa uusin jaksoin.

Norjan vuoristotiet ovat maailman petollisimpia. Nopeat lämpötilamuutokset tuottavat ennalta arvaamattomia ongelmia etenkin ulkomaalaisille kuljettajille, jotka yrittävät ajaa Norjan vaarallisilla talviteillä usein täysin keliin sopimattomalla ajokalustolla.

Pohjoisen Valtatien Pelastajat TV-sarjassa seurataan tie- ja hinauspalvelujen eliittijoukkoa Pohjois-Norjan vuoristoteillä, missä he työskentelevät yötäpäivää usein karmivissa olosuhteissa – tehtävänään pitää tiet toiminnassa ja autoilijat turvassa.

Sarjan 4. kaudella hinaajasankarit joutuvat toistuvasti pistämään henkensä peliin pelastusoperaatioissa nopeasti muuttuvien sääolosuhteiden keskellä.

Ohjelmasarjan uusin kausi on tulvillaan dramatiikkaa, jännitystä, suuri tunteita ja raskasta ajokalustoa tukalissa tilanteissa.

Pohjoismaiden menestynein NatGeo-dokumenttisarja

Pohjoisen valtatien pelastajat on National Geographic TV-kanavan ensimmäinen norjalaistuotanto, josta on sittemmin kasvanut huikea kansainvälinen menestys.

Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin Norjan televisiossa 31. elokuuta 2015. Sittemmin sarja on kerännyt yli 150 miljoonaa katsojaa maailmanlaajuisesti.

Dokumenttisarjan tuotannosta vastaa Norja ITV Studios, ja ohjelmaa esitetään kaikkiaan 172 maassa 43 eri kielellä.

Pohjoisen valtatien pelastajat (Ice Road Rescue) palaa kanavalle 1.lokakuuta ja nähdään tiistaisin klo 22.00, ja on katsottavissa Ruutu-suoratoistopalvelussa ja National Geographic+ -palvelussa jälkikäteen.

Ensi-ilta: tiistaina 1. lokakuuta klo. 22.00 National Geographic TV-kanavalla, ja jälkikäteen Ruutu-suoratoistopalvelussa ja National Geographic+ -palvelussa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

1 KOMMENTTI

  1. Ei Norjassa ole PETOLLISIA teitä! On vain kokemattomia kuskeja jotka ajavat huonolla kalustolla huonoilla- useinkin kesärenkailla, eikä mukana lumiketjuja. Lähtevät paikallisten kertoman mukaan teille, joita pitkin ei pitäisi ajaa ollenkaan talvella. Näyttivät edellisessä sarjassa sitä pohjois-suomalaista kuskiaj joka katosi avustajien tultua paikalle LUKEMASSA ”AKU ANKKAA”, kun olisi pitanyt tulla auttamaan autonsa irrotusta!!!! Siellä pitää sovittaa vauhti ja ajotyyli kelin mukaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here