Lisää talvirengaskokoja Goodyearin SoundComfort -teknologialla

Goodyear toi SoundComfort -teknologian Pohjoismaiden talvirengasmarkkinoille viime talvena ja laajentaa nyt mallistoa.

Tulevana talvena valikoimaa laajennetaan 12 uudella koolla, minkä jälkeen tämä teknologia on saatavilla yhteensä 64 rengaskoossa pohjoismaisissa talviolosuhteissa.

Goodyearin rengasmelua vaimentava teknologia palkittiin vuonna 2019 Belgiassa ja Alankomaissa vuoden tuotteena[1]. Samaan aikaan kiinnostus on ollut suurta myös Suomessa. Gfk Normin[2] Goodyearin puolesta tekemän tutkimuksen mukaan lähes kolmannes suomalaisista sanoo rengasmelun olevan tärkeä.

Parempi mukavuus ja turvallisuus ovat tärkeimmät syyt, miksi suomalaiset haluavat hiljaisempia renkaita. Mukavuuden ilmoittaa syyksi 65 prosenttia ja turvallisuuden 36 prosenttia. SoundComfort-teknologialla auton sisälle kantautuvaa rengasmelua voidaan vaimentaa jopa 50 %[3].

Goodyear vastaa lisääntyneeseen kysyntään tuomalla SoundComfort -teknologian 12 uuteen rengaskokoon Pohjoismaiden talvirengasmarkkinoille helmikuuhun 2020 mennessä.

Tämän jälkeen teknologia on saatavilla kaikkiaaan 64 rengaskoossa 16–20 tuuman vannekoolla seuraavissa pohjoismaisissa talvirengasmalleissa: UltraGrip Ice Arctic SUV, UltraGrip Ice Arctic, UltraGrip Ice SUV ja UltraGrip Ice 2.

Goodyearin SoundComfort-mallisto sisältää rengaskokoja, joita voi käyttää esimerkiksi Teslan, Volkswagenin, Nissanin, Hyundain ja Toyotan sähkö- ja hybridiautoissa.

Katso tästä lisätietoa.

[1] Verkkokysely, jonka Nielsen toteutti vuoden 2018 lopussa ja johon vastasi 5 000 henkeä: https://www.poybelgium.com/.

[2] Gfk Norm teki tutkimuksen joulukuun 2017 ja tammikuun 2018 välisenä aikana ja siihen vastasi 610 suomalaista verkkolomakkeella.

[3] Melun vaimennus- ja auton suorituskykytestit tehtiin helmikuussa 2018, tammikuussa 2018, marraskuussa 2017 ja lokakuussa 2011. Testeissä käytettiin rengaskokoa 245/40R18 ja testiautona oli Audi A8. Testit tehtiin GIC*L -keskuksen melutestiradalla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here