Ford Mustang Mach-E päivittyi mallivuodelle 2023 — nyt tarjolla 1500 kilon vetopaino

Ford Mustang Mach-E:n mallivuosi 2023 on julkaistu ja auto on nyt tilattavissa. Uusi mallisto on selkeä ja tarjoaa entistä enemmän mukavuusvarusteita ja uusia kuljettajaa avustavia teknologioita. Uuden mallivuoden tuotanto alkaa marraskuun lopulla.

Muutoksia mallistoon ja varustetasoihin

Mustang Mach-E -mallien nimet ja vakiovarustelu muuttuvat uuden mallivuoden myötä, ja tarjolla on nyt kolme kattavaa varustetasoa: Mach-E, Premium ja GT. Koko mallisto on nyt seuraava:

  • Mach-E 75 kWh 269 hv RWD
  • Premium 98 kWh 294 hv RWD
  • Premium 75 kWh 269 hv AWD
  • Premium 98 kWh 351 hv AWD
  • GT 98 kWh 487 hv AWD

Ensimmäinen varustetaso, auton mukaan nimetty Mach-E, on tarjolla takavetoiseen standard range -malliin, jossa on 75 kWh akku ja tehoa 269 hv.

Varustelu pohjautuu aikaisempaan kattavaan RWD-varusteluun, jota on nyt täydennetty vielä 360 asteen kameralla, liikennemerkkien tunnistuksella ja sähkötoimisesti taittuvilla sivupeileillä.

Katso muita juttuja Ford Mustang Mach-E-mallista.

Takavetoiseen extended range -malliin (98 kWh) saatava uusi varustetaso Premium on vielä kattavampi, ja on hyvin lähellä aikaisempaa AWD-varustelua.

Mallin vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa 19 tuuman kevytmetallivanteet, punaiset jarrusatulat, mukautuvat led-ajovalot häikäisemättömillä kaukovaloilla sekä sähköisesti säädettävät etuistuimet.

Nelivetoisten mallien Premium-varustetaso on takavetoista Premium-mallia laajempi, ja sisältää lisäksi hands-free-takaluukun ja B&O Premium -audiojärjestelmän. Varusteet ovat saatavilla myös takavetoisiin malleihin valinnaisvarusteina.

GT-mallin vakiovarusteisiin kuuluu nyt mallien aikaisempien vakiovarusteiden lisäksi panoraamalasikatto.

Mallivuoden 2023 autoissa on käytössä Fordin uusi älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin 2.0, joka hyödyntää nopeusrajoituskylttien lisäksi navigointijärjestelmän ja etukameran kautta saamaansa tietoa ja säätää auton nopeutta automaattisesti huomioiden myös edessä olevat jyrkät mutkat ja käännökset sekä kiertoliittymät.

Ford Mustang Mach-E -malliston hinnat alkavat 64 490 eurosta.

Uusia vaihtoehtoja yksilöintiin

Vannevalikoima laajenee ja jatkossa Mustang Mach-E Premium ja GT -malleihin on saatavana valinnaisvarusteina uudet mustat 19 tuuman ja 20 tuuman kevytmetallivanteet. Vanteiden muotoilu on sama kuin vakiovanteissa.

Myös mallin ulkovärivalikoimaan tulee muutoksia. Täysin uutena värinä Mustang Mach-E -mallistoon tulee saataville Vapor Blue, minkä lisäksi mallin lanseerausvärinä suosittu Carbonized Gray palaa takaisin valikoimaan.

Vetokyky nyt jopa 1500 kiloa ja monikäyttöisyys huippuluokka

Mustang Mach-E soveltuu monikäyttöisyytensä ansiosta asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Mustang Mach-E Premium extended range -mallien vetokyky nousee 1 000 kilosta 1 500 kiloon, mikä laajentaa auton käyttömahdollisuuksia, muun muassa suuremman trailerin hinaamisen.

Aiemmin tänä vuonna Mustang Mach-E:lle vahvistettiin kattopaino, joka on teräskaton kanssa 75 kg ja lasikaton kanssa 65 kg. Mallin aisapaino on 40 kg ja pyöränkuljetustelineen tai vastaavan osalta maksimipaino on 75 kg.

Monikäyttöisyyttä lisää myös mallin etutavaratila ”Frunk”, jonka tilavuus on 100 litraa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän