Ford Mustang Mach-E -malliin lisää vetokykyä ja 75 kilon kattopaino

Kaikkiin Ford Mustang Mach-E -malleihin, myös jo aiemmin valmistettuihin, on nyt vahvistettu maksimissaan 75 kg kattopaino.

Nyt useiden asiakkaiden toivoma mahdollisuus kuljettaa tavaraa myös auton katolla toteutuu, sillä kaikille Mustang Mach-E -malleille, mukaan lukien Mustang Mach-E GT, on vahvistettu kattopaino seuraavasti:

  • Mustang Mach-E teräskatolla: Enintään  75 kg kattopaino
  • Mustang Mach-E lasikatolla: Enintään 65 kg kattopaino

Käytännössä sallittu kattokuorma mahdollistaa esimerkiksi noin 30 kiloa painavan suksiboksin lastaamisen katolle, minkä jälkeen matkatavaroita, suksia ja muita varusteita voi kuljettaa vielä jopa yli 40 kilon painosta. Telineiden päällä kulkevat mukavasti myös muun muassa pyörät tai kanootti.

Kattopainon vahvistaminen ei vaadi autoon fyysisiä muutoksia eikä erillistä dokumentaatiota. Vahvistettu kattopaino päivitetään auton SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmässä olevaan käyttöohjeeseen tulevassa langattomassa Ford Power-Up -päivityksessä.

Mustang Mach-E:lle myös lisää vetokykyä

Toukokuun alussa uuden Mustang Mach-E:n isommalla, 98 kWh, akulla varustettujen taka- ja nelivetoisten (ei GT) jarrullinen vetokyky nousi 750 kilosta 1000 kiloon. Muutos koskee autoja, jotka on valmistettu huhtikuun lopulla ja lähteneet tehtaalta 5. toukokuuta alkaen.

Samalla aisapaino nousi 30 kilosta 40 kiloon. Pyöränkuljetustelineen tai vastaavan osalta maksimipaino on edelleen 75 kiloa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän