Citroën tuo markkinoille uuden Berlingo Van -malliston

Uusi Citroën Berlingo Van tuo mukanaan ensikertaa Citroën Advanced Comfort -mukavuusistuimet, jotka ovat Citroënin yksinoikeus. Mallissa on myös täysin uusi digimittaristo sekä tietoviihdejärjestelmä, jota voidaan ohjata 10-tuumaisen kosketusnäytön kautta.

Lisäksi mukana tulevat mm. parannettu pysäköintiavustin, moottoritieavustin ja päivitetyt 360-kamerat, joita tukee sähköinen taustapeili.

Uusi Berlingo Van saa Citroënin uuden brändi-ilmeen mukaisen muotoilun sekä uuden bränditunnuksen. Mallin ajomukavuutta on parannettu entisestään ja täyssähköisen ë-Berlingo Vanin toimintamatka on kasvanut 20 prosentilla.

Uuden Berlingo Vanin muodot ovat saaneet Citroënin tuoreimman muotokielen mukaiset tunnuspiirteet, kuten aiempaa pystymmän keulan – maski, puskurit ja ajovalot ovat täysin uusia. Vannetyylit ovat uusia, samoin tarjolla on uusi ulkoväri: Kiama Blue -sininen.

Ohjaamosta on tehty aiempaa ergonomisempi. Siinä on uusi 10-tuumainen kosketusnäyttö ja tietoviihdejärjestelmä. Uudessa ohjauspyörässä on näppäimet niin vakionopeudensäätimelle kuin audiolaitteistolle. Täyssähköisessä versiossa ohjauspyörän taakse on sijoitettu painikkeet, joilla voidaan säätää energian talteenoton voimakkuutta.

Kuva: Citroën, Marc and David.

Uusi Berlingo Van on varustettu Citroënin Advanced Comfort -mukavuusistuimilla, jotka Citroënin tiedotteen mukaan lisäävät mukavuutta etenkin pitkillä ajomatkoilla tai pitkinä työpäivinä auton ratissa. Advanced Comfort -istuimet ovat pehmeät, mutta ne tukevat hyvin kauemmin istuttaessa.

Laajempi moottorivalikoima

Citroën tarjoaa laajan kattauksen erilaisia voimalinjavaihtoehtoja Berlingo Vaniin. Tuttujen polttomoottoriversioiden lisäksi tarjolla on päivitetty versio täyssähköisestä ë-Berlingo Vanista. Siinä on 100 kW (136 hv) ja 270 Nm tuottava sähkömoottori ja uusi 50 kWh akusto.

Auton energiatehokkuutta on parannettu, ja tämän myötä ë-Berlingo Vanin toimintamatka on luokkansa paras: auto kulkee jopa 330 km yhdellä latauksella (WLTP-sykli, odottaa tyyppihyväksyntää). Energiaa voidaan kerätä talteen aiempaa tehokkaammin uuden rekuperaatiojärjestelmän avulla: talteenoton voimakkuutta voidaan säätää ohjauspyörän takana olevilla painikkeilla.

Ë-Berlingo Vanissa on mukana lämpöpumppu, joka pitää matkustamon lämpimänä energiatehokkaasti. Tämä parantaa toimintamatkaa kylmissä olosuhteissa. Vakiona ë-Berlingo Vanissa tulle 11 kW:n sisäinen ajoneuvolaturi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän