Peugeotilta uusi E-Boxer

Täyssähköiset uutuudet ovat erittäin tärkeä osa Peugeotin sähköistymisstrategiaa. Peugeot tarjoaa laajimman valikoiman täyssähköautoja yleiseurooppalaiselta autonvalmistajalta Euroopassa. Peugeot aikoo tarjota täyssähköisen version jokaisesta mallistaan Euroopassa vuonna 2025 ja aikoo olla 100-prosenttisesti sähköinen brändi vuonna 2030.

Uusi E-Boxer tarjoaa sähköistä suorituskykyä, mutta pitää myös mallin entiset vahvuudet. Akku on asennettu auton lattian alle, jolloin se ei vie tilaa auton tavaratilan tilavuudesta: mukaan mahtuu 17 m3 tavaraa ja kantavuutta on jopa 1 500 kg. Tämä mahdollistaa myös sen, että E-Boxerista voidaan helposti tehdä erilaisia muunnoksia.

Päivitetty brändi-ilme ja uudistettu ohjaamo

Uudessa Peugeot E-Boxerissa on brändin uusi ilme. Boxerin aerodynamiikkaa on parannettu uuden etupuskurin, uusien sivupeilien ja maskissa olevien automattisesti säätyvien läppien avulla. Lisäksi mallissa on uudet täys-led-ajovalot ja uudet takavalot.

E-Boxerin ohjaamoa on uusittu kattavasti: ohjauspyörä, mittaristo, kojelauta, istuinkankaat ja ovipaneelit ovat uusia.

Paljon voimaa ja sitäkin enemmän toimintamatkaa

Uudessa Peugeot E-Boxerissa on täysin uusi sähköinen voimalinja. Sähkömoottori tuottaa jopa 200 kW / 270 hv, vääntöä tarjolla on jopa 400 Nm.

E-Boxerissa on uusi 110 kWh akusto, joka mahdollistaa isoon pakettiautoon jopa 420 kilometrin toimintamatkan (WLTP, odottaa tyyppihyväksyntää). Huippunopeus on 130 km/h.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän