Suomeen uusi nelivetoinen sähköpakettiauto

Suomen laajimman sähköisen hyötyajoneuvomalliston omaava Maxus tuo markkinoille uuden mallin. Kyseessä on uusi, kattavasti varusteltu nelivetoinen sähköpakettiauto e-Deliver 7.

Kooltaan Maxuksen sähköpakettiautomalliston e-Deliver 3:n ja e-Deliver 9:n väliin sijoittuva e-Deliver 7 tarjoaa käytännöllisen tilavan 6,7 m³ tavaratilan. Takaovet voidaan avata 180 asteen kulmaan, ja lisäksi malli on varustettu kahdella sivuliukuovella.

Kuva: Maxus.

Uuden e-Deliver 7:n pituus on 5 364 mm, leveys 2 030 mm ja korkeus 1 990 mm. Jopa 1 055 kg:n hyötykuormalla ja 1 500 kg:n perävaunun vetopainollaan tämä pakettiauto on ihanteellinen raskaampienkin kuormien kuljettamiseen.

Tehokas 88 kWh:n akku antaa e-Deliver 7:lle 362-524 km:n toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki) yhdellä latauksella, kun taas 3-vaihelatauksen tuki mahdollistaa jopa 11 kW lataustehon AC-latauksella. Lisäksi Maxus e-Deliver 7 omaa viisi erilaista ajotilaa; ECO, Power, Normal, Tow ja Mud.

Kuva: Maxus.

Suuri uutinen Suomen markkinoille on, että uusi e-Deliver 7 tulee saataville myös nelivetoisena vuoden 2024 jälkipuoliskolla. Maxus e-Deliver 7 on varustettu edistyneellä nelivetojärjestelmällä, joka tarjoaa tarkkaa pitoa kaikissa olosuhteissa, ollen samalla erittäin energiatehokas.

Monipuolinen varustelu

Maxus e-Deliver 7 tarjoaa kolmella istuimella varustetun ohjaamon. Säädettävässä kuljettajan istuimessa on käsinojat, lämmitys sekä ristiseläntuki.

12,3 tuumainen suuri kosketusnäyttö on yhteensopiva sekä Apple CarPlayn että Android Auton kanssa ja tarjoaa viihdettä koko työpäivän ajaksi. Varustelistalta löytyy myös lämmitettävä monitoimiohjauspyörä, kaukovaloavustin, sadetunnistin sekä lämmitettävä tuulilasi.

Kuva: Maxus.

Turvallisuusvarusteiden osalta ADAS-varustepaketti pitää sisällään mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistavaroittimen, kaistanvaihtoavustajan, mäkilähtöavustimen, 360 asteen pysäköintikameran ja nopeusvaroittimen.

Lisäksi katvealueen varoitin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, törmäysvaroitin, liikennemerkkien tunnistus ja pysäköintianturit sekä edessä että takana varmistavat turvallisen ajokokemuksen.

Maxus e-Deliver 7:n alkaen-hinnat

  • Maxus e-Deliver 7 L2H1 6,7 m³ 88 kWh Tech+ Launch Edition: 47 500 € (alv 0 %) / 58 900 € (alv 24 %)
  • Maxus e-Deliver 7 L2H1 6,7 m³ 88 kWh Tech+ 4WD Launch Edition 51 532 € (alv 0 %) / 63 900 € (alv 24 %)

Uuden e-Deliver 7:n ennakkomyynti käynnistyy 11.4. ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen toukokuussa.

Lue myös

Maxus saavutti merkittävän merkkipaalun

Hyötyajoneuvojen korjaamoketju aloittaa raskaiden sähköisten Maxus-hyötyajoneuvojen huollon

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän