Citroënin uuden hyötyajoneuvomalliston myynti alkanut

Citroën tuo kerralla koko uuden hyötyajoneuvomallistonsa myyntiin. Berlingo Vanin, Jumpyn ja Jumperin varustelu on parantunut ja täyssähkö on nyt läsnä koko mallistossa.

Citroën-merkkisiä täyssähköisiä pakettiautoja on rekisteröity Suomeen enemmän kuin mitään muuta merkkiä. Alan pioneerin kokemus näkyy, ja nyt mallisto uudistuu jokaisen mallin osalta. Uudistukset ulottuvat Jumperiin, joka on jatkossa saatavilla niin automaattivaihteisena kuin ammattikäyttöön soveltuvalla täyssähköversiolla.

Uusi Berlingo Van on aiempaa mukavampi ja kulkee pidemmälle

Berlingo Vanin hinnat alkavat 29 115 eurosta L1-korisena dieselmanuaalina ja täyssähkömalli 42 810 eurosta. Kaikissa Berlingo Vaneissa vakiovarustelu on parantunut: mukana tulevat mm. lämmitettävä tuulilasi, nahkaverhoiltu ja lämmitetty ohjauspyörä, aktiivinen kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus, automaattinen hätäjarrutus, kaukovaloavustin, kuljettajan vireystilan valvonta ja digimittaristo.

Täyssähköversiossa on nyt vakiona toimintamatkaa viileissä säissä parantava lämpöpumppu, ohjelmoitava ja etäohjattava esilämmitys sekä -jäähdytys ja 11 kW:n 3-vaiheinen ajoneuvolaturi. Sähkömallin toimintamatka on noussut 330 kilometriin (WLTP) uuden akun ja optimoidun sähkömoottorin myötä.

Berlingo Vaniin on saatavilla myös Citroënin uniikit Advanced Comfort -mukavuusistuimet.

Jumpy jatkaa monitaiturina

Uusi Citroën Jumpy maksaa 42 196 euroa dieselinä ja 56 990 euroa ë-Jumpy-täyssähkönä. Jumpyn varustelu on parantunut aiempaan nähden, etenkin passiivinen ja aktiivinen turvavarustelu on kohentunut selkeästi. Kaikissa Jumpyissä on jatkossa digitaalinen mittaristo, lisäksi peruutuskamera on selkeästi aiempaa terävämpi.

ë-Jumpyn etuna jatkossakin on sen monipuolinen versiotarjonta. Auto on tarjolla alustamallina, jonka päälle voidaan rakentaa monipuolisesti erilaisia kori- ja lavaversioita. Alustamallin hinta alkaa 56 740 eurosta.

Jumper päivittyy tähän päivään

Uusi Jumper jatkaa jo hyväksi todetulla kaavalla, mutta tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita nykyaikaiselta pakettiautolta voi odottaa. Malliin on nyt saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto, joka on saatavilla alkaen 47 927 eurolla.

Lisäksi saataville täysin uusi täyssähköversio, joka on heti valmis ammattikäyttöön. Mallissa on peräti 110 kWh:n akusto, joka mahdollistaa jopa 370 kilometrin sähköisen toimintamatkan. Tehoa mallissa on myös ruhtinaalliset 272 hevosvoimaa.

Uudistuneet Citroën-hyötyajoneuvot saapuvat Suomeen loppukeväästä alkaen.

Lue myös

Citroën tuo markkinoille uuden Jumpy-malliston

Citroën tuo markkinoille uuden Berlingo Van -malliston

Citroën esittelee sähköisen ë-Jumpy lava-auton

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän